ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet :M-Press Leopard - плоско печатаща дигитална машина за къси до средни тиражи от Agfa Graphics

:M-Press Leopard - плоско печатаща дигитална машина за къси до средни тиражи от Agfa Graphics

Сряда, 20 Юли 2011 ( прочетена 1797 пъти)


Новият член на семейството на :M-Press предлага на потребителя гъвкавост и ниска себестойност на продукцията.

:M-Press Leopard

Целевата група на :M-Press Leopard е нарастващия брой клиенти, изискващи скорост и качество на офсетов и сито печат, придружено с удобството и гъвкавостта, предлагани от широко-форматния мастилоструен печат. Проектирана по същият начин както :M-Press Tiger, тази нова цифрова преса осигурява високи скорости на печат и перфектна регистрация при производство на двустранни отпечатъци.:M-Press Leopard е проектирана да посрещне и отговори на нуждите на средни по големина печатници, чиято продукция е в рамките на 200,000 до 500,000 м2 печат върху почти неограничен набор от медии на година.

Солидният дизайн и производство на платформата на Agfa :M-Press Leopard осигуряват прецизен едностранен и двустранен печат благодарения на 29 щифта и вакуумните легла дори при отпечатъци с размер колкото А3 лист.

Вакуумното легло за медиите се състои от 55 отделни зони, грижещи се за оптимално захващане на различни по размер листове. По-леките медии могат да бъдат прецизно подравнявани чрез предните щифтове, а по-тежките чрез задните щифтове.

:M-Press Leopard печата с 64 броя мастило-струйни Greyscale глави, с променлив размер на капката от 10 до 26 пиколитра и разделителна способност от 1260 dpi, които осигуряват перфектно качество на отпечатъка при минимален брой пасове и висока скорост. Чрез вълнообразно полагане на пасовете и характеристиките на UV фиксируемото мастило, всяка една капчица се контролира при полагането й върху медията, за да се постигне безупречно качество на отпечатъка. CMYK цветовете са достатъчни за отпечатването на живи, ярки и коректни цветове, ясен текст с дребен шрифт, гладки преливки и т.н.

Agfa :M-Press Leopard предлага на потребителя гъвкав софтуер с възможности за персонализация и работа с променливи елементи - Apogee Vibe.

Agfa :M-Press Leopard е с печатна площ от 1.6м x 2.6м. и може да печата върху почти неограничен набор от ролни и плоски медии с дебелина до 5см и тегло до 3кг/м2. Ниската консумация на мастило и гъвкавостта на дигиталните технологии са предизвикателство за сито и офсетовия печат по отношение на текущи разходи и стандарт на печат.

Максималните скорости на печат при :M-Press Leopard достигат до 483м2/ч. и дори при режим на печат photo quality, пресата печата с главозамайващите 283м2/ч.

Източник: Адком


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама