ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet :M-Press Leopard - плоско печатаща дигитална машина за къси до средни тиражи от Agfa Graphics

:M-Press Leopard - плоско печатаща дигитална машина за къси до средни тиражи от Agfa Graphics

Сряда, 20 Юли 2011 ( прочетена 1923 пъти)


Новият член на семейството на :M-Press предлага на потребителя гъвкавост и ниска себестойност на продукцията.

:M-Press Leopard

Целевата група на :M-Press Leopard е нарастващия брой клиенти, изискващи скорост и качество на офсетов и сито печат, придружено с удобството и гъвкавостта, предлагани от широко-форматния мастилоструен печат. Проектирана по същият начин както :M-Press Tiger, тази нова цифрова преса осигурява високи скорости на печат и перфектна регистрация при производство на двустранни отпечатъци.:M-Press Leopard е проектирана да посрещне и отговори на нуждите на средни по големина печатници, чиято продукция е в рамките на 200,000 до 500,000 м2 печат върху почти неограничен набор от медии на година.

Солидният дизайн и производство на платформата на Agfa :M-Press Leopard осигуряват прецизен едностранен и двустранен печат благодарения на 29 щифта и вакуумните легла дори при отпечатъци с размер колкото А3 лист.

Вакуумното легло за медиите се състои от 55 отделни зони, грижещи се за оптимално захващане на различни по размер листове. По-леките медии могат да бъдат прецизно подравнявани чрез предните щифтове, а по-тежките чрез задните щифтове.

:M-Press Leopard печата с 64 броя мастило-струйни Greyscale глави, с променлив размер на капката от 10 до 26 пиколитра и разделителна способност от 1260 dpi, които осигуряват перфектно качество на отпечатъка при минимален брой пасове и висока скорост. Чрез вълнообразно полагане на пасовете и характеристиките на UV фиксируемото мастило, всяка една капчица се контролира при полагането й върху медията, за да се постигне безупречно качество на отпечатъка. CMYK цветовете са достатъчни за отпечатването на живи, ярки и коректни цветове, ясен текст с дребен шрифт, гладки преливки и т.н.

Agfa :M-Press Leopard предлага на потребителя гъвкав софтуер с възможности за персонализация и работа с променливи елементи - Apogee Vibe.

Agfa :M-Press Leopard е с печатна площ от 1.6м x 2.6м. и може да печата върху почти неограничен набор от ролни и плоски медии с дебелина до 5см и тегло до 3кг/м2. Ниската консумация на мастило и гъвкавостта на дигиталните технологии са предизвикателство за сито и офсетовия печат по отношение на текущи разходи и стандарт на печат.

Максималните скорости на печат при :M-Press Leopard достигат до 483м2/ч. и дори при режим на печат photo quality, пресата печата с главозамайващите 283м2/ч.

Източник: Адком


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама