ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet M-real ще демонстрира нови материали за хартиени опаковки

M-real ще демонстрира нови материали за хартиени опаковки

Вторник, 17 Януари 2012 ( прочетена 2630 пъти)


По време изложението ProSweets 2012, което ще се проведе от 29.01.до 01.02.2012 в Кьолн , компанията M-real ще покаже нови материали за хартиени опаковки, разработени специално за сладкарски изделия.

Опаковките произведени от материали на фирмата Carta Solida и Simcote имат отговарящи на стандартите органолептически качества(метод за определяне на качесто въз основа на зрение, обоняние, слух , вкус и др. Компанията ще представи освен това своите последни инвестиции в посока на подобряването на обслужването на клиентите. M-real ще разгледат на семинари резултатите от дейността си в посока на безопасност на опаковките на храни и възможностите за олекотяването им, без да се губи здравината им.

Carta Solida и Simcote

Екологичността на картонената опаковка се цени все повече и компанията M-real. Фирмата ще демонстрира, че нейните продукти са изработени от влакна на дървесина, която се добива в сертифицирани скандинавски гори. Използването на олекотени картонени опаковки с материали на M-real помага да се намалят вредните емисии от въглероден двуокис и да се намалят разходите на енергия при производството им.

M-real е международна компания, водещ европейски производител на хартия, картон и опаковъчни материали. Други направления на производството й са етикетна хартия и други висококачествени хартии и картони. Основният пазар на компанията е Европа, но присъства и на другите световни пазари.


Източници: news.pechatnick.com, www.upakovano.ru

Превод: инж. Васил Станевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама