ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet MASTER DM5 нова хибридна преса от BOBST на Labelexpo 2019

MASTER DM5 нова хибридна преса от BOBST на Labelexpo 2019

Понеделник, 30 Септември 2019 ( прочетена 328 пъти)


Машината предлага оптимално съчетание от дигитален и DigiFlexo печат.

 

MASTER DM5

 

MASTER DM5 използва Mouvent инкджет технология за печат на етикети с максимална гъвкавост и висока добавена стойност, с изключително кратко време за подготовка и бърза възвращаемост. Според BOBST това е цифровата машина с най-високото ниво на автоматизация на пазара за етикети, с най-високите качество на печат и производителност.

„MASTER DM5 е първата ни хибридна преса с изцяло дигитално управление и представя нова епоха в производството на самозалепващи етикети с изцяло нов стандарт за производителност и доходност,“ каза Jean-Pascal Bobst, изпълнителен директор на BOBST. „BOBST сега предлага пълна гама цифрови, хибридни и DigiFlexo решения, които са перфектно интегрирани, взаимнозаменяеми и способни да се адаптират към всяка потребност на печата и довършването.“

MASTER DM5 е най-компактната система в индустрията, лесен достъп на потребителите до печатащите глави и автоматизирана настройка на операции с много процеси. Модулът за дигитален печат на MASTER DM5 е базиран на патентованата технология Mouvent на Cluster Technology и глави Fujifilm Dimatix Samba. Клъстърът глави Mouvent е изключително компактен и лесен за поддръжка и предлага максимална надеждност.

Машината предлага пълна интеграция на флексографията и цифровия печат с изключителна производителност и максимално време на готовност. Тя печата със скорост 100 m/min с максималната си резолюция от 1.200 x 1.200 dpi. Пълната цифрова автоматизация позволява машината да бъде управлявана само от един оператор при производство на етикети с висока добавена стойност в къси и средни тиражи. Възможна е смяна на поръчките в тираж, без спиране на машината при флексо и дигитален печат, щанцоване и отделяне на изрезката. Всички аналогови инструменти (цилиндри, щанцформи) се сменят автоматично.

Според BOBST MASTER DM5 предлага най-широката цветова гама за дигитален печат, както и най-точната и лесна за употреба система за контрол на цветовете.

Ink-on-Demand (IoD) е опция за DigiFlexo модулите, решение, което заменя конвенционалните резервоари за мастило с единична гумена тръба, която нанася 30 мастило на станцията за печат. Системата извършва напълно автоматизирано измиване на секцията в рамките на една минута. Други възможности включват лакиране, тактилни ефекти, триизмерни ефекти, печат с топло и студено фолио, щанцоване, персонализиран печат.

Източник: Пресинформация на BOBST
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама