ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet MGI интегрира Memjet DuraLink в новата B1 инкджет система AlphaJET

MGI интегрира Memjet DuraLink в новата B1 инкджет система AlphaJET

Вторник, 8 Януари 2019 ( прочетена 995 пъти)


MGI Digital Technology вече е глобален OEM партньор на Memjet и ще интегрира технологията DuraLink в своята AlphaJET, новата им B1 мастиленоструйна преса за печат и облагородяване на рекламни материали и опаковки.

AlphaJET

 

AlphaJET „съчетава традиционните самостоятелни работни потоци като предварителна обработка на хартия, печат и облагородяване“. AlphaJET използва DuraLink технология за CMYK печат и има разделителна способност 1600 dpi. Бялото и прозрачно мастило използват UV инкджет технология, която осигурява „най-добро в класа“ допълнение към дигиталния печат. Съчетанието от тези процеси позволява на AlphaJET да печата и облагородява велпапе, хартия, пластмаса и синтетични материали със скорост до 1800 листа B1 (707х100 mm) в час.

AlphaJET е първата листова машина с такава ширина на печат, която използва мастиленоструйни глави, мастило и модули DuraLink. Тя е и първата петцветна система за цифров печат, която предлага декоративни специални ефекти като 2D/3D UV ефекти и персонализиран печат с метално фолио.

Michael Abergel, управител на MGI, казва: „Memjet са разработили изключителна технология с архитектурата и модулите за печат DuraLink. Екипната работа и техническа поддръжка на AlphaJET ни позволиха с лекота да постигнем безпрецедентни възможности. AlphaJET е проектирана, за да представи нови модели на печатната и довършителната индустрия. За този важен продукт ние открихме идеален партньор в лицето на Memjet. Те разбират духа на иновациите, който вдъхновява MGI.“

Източник: memjet.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама