ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet MGI ще представи най-бързата цифрова печатна машина Meteor на Drupa 2016

MGI ще представи най-бързата цифрова печатна машина Meteor на Drupa 2016

Понеделник, 16 Май 2016 ( прочетена 1135 пъти)


Новата високоскоростна система Meteor DP1000 предлага скорост от 100 страници в минута, тегло до 450 грама на кв. м. и максимален формат на листа 330х1200 мм и интегрирани довършителни опции.

 

Meteor на Drupa 2016

 

DP1000 е шесто поколение печатна машина MGI Meteor и допълва решенията DP8700 XL+ и DP8700 S+ в гамата високоскоростни мапини за печат върху хартия и синтетични материали. Максималният поддържан формат е 300х1200 мм. Този уникален размер осигурява възможност за производство на изделия като дипляни с краен формат A4 с 4 гънки, банери и други продукти. Поддържаното относително тегло на материалите е между 80 и 450 грама на кв. м. Meteor DP1000 ще бъде показан на шанда на MGI на Drupa 2016.

Производство на опаковки
Способността за печат на материали с тегло до 450 грама ознаава, че Meteor DP1000 може да възроизвежда брилятни цветове на картон за производство на кутии и други опаковки. Това предлага на производителите на опаковки вискокоскоростно решение с възможност за персонализация.

Интеграция на висококоростен печат, облагородяване и довършване
MGI Meteor DP1000 може да бъде интегриран с решението за довършване MGI DF Pro. Комбинацията от Meteor DP1000 и DF Pro произвежда отпечатни и книговезани продукти с едно преминаване. Meteor DP1000 и DF Pro премахват и традиционните допълнители операции които отнемат време и причиняват усложнения, предизвикани от прехвърлянето на продукцията в различни работни среди.

По-висока производителност, по-кратка подготовка
DP1000 и DF Pro може да произвежда разнообразни печатни продукти. Това включва 20 различни довършителни решения за снимки, рекламни материали, бланки и директна поща, които излизат от системата в готов вид. Системата може дори да произвежда сложни опаковки с гънки и продукти с перфорация. Това решение е проектирано за производствени среди с високо натоварване със скорости до 100 страници в минута (включително книговезането) с месечно натоварване до един милион страници.

Източник: mgi-fr.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн

работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама