ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Mac OS X, 10.6 Snow Leopard по-рано от предвиденото?

Mac OS X, 10.6 Snow Leopard по-рано от предвиденото?

Сряда, 17 Декември 2008 ( прочетена 1787 пъти)


Последната операционна система от семейството на Mac OS X – 10.6 може да излезе през първото четиримесечие на 2009 г, т. е. няколко месеца по-рано от предвиденото, от наблюдатели и аналитици.

По време представянето на първата версия (10.5) на Snow Leopard, на конференцията WWDC (Worldwide Developer Conference) през 2008 г., Стив Джобс обяви, че финалните версии на продукта ще излизат веднъж годишно, което на практика означава, че версия 10.6 беше планувана да излезе в средата на 2009 г.Не отдавна, по време на конференцията Large Installation System Administration (LISA) обаче, Джордан Хаббард (Jordan Hubbard), директор по инженеринга на Unix технологии в Apple, обяви като крайна дата на излизане на Snow Leopard 10.6 първото четиримесечие на 2009 г, т. е. няколко месеца по-рано от обявения по време на  WWDC 2008 срок.

Съкратеният срок на разработка може да бъде обяснен с целите поставени пред екипа – акцент върху стабилността, надеждността съвместимостта и производителността при работа на системата, а не толкова върху разширяване на функционалността. Все пак се очаква в 'снежния леопард' да видим и някои нововъведения като Finder, поддръжка на Microsoft Exchange и т. н.

Пълно описание на възможностите на Mac OS X – 10.6 ще може да бъде направено след очакваното представяне по време на Macworld през януари 2009 г.

Източник: prodtp.ru


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама