ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Magento Web to Print за печатници

Magento Web to Print за печатници

Петък, 21 Април 2017 ( прочетена 1232 пъти)


Платформата с отворен код Magento дава възможност за развитие на печатниците в областта на електронните и web-to-print продажби чрез специално разработен за индустрията модул.

Magento Web to Print за печатници

 

По данни от независимо проучване за 2016 година Magento е най-популярната платформа в САЩ и тя има световен пазарен дял от 29.1%. В класацията за най-много уебсайтове за електронна търговия, решението се нарежда на второ място , като изостава от WooCommerce и е пред Shopify и PrestaShop. Средата от над 150 000 разработчици гарантира голям обем от иновации и възможности за персонализиране към изискванията на клиентите от даден сегмент.

Чрез разработения за индустрията модул Magento Web to Print могат да се създават различни продукти в областта на печата, независимо дали става въпрос за тениски, печати, визитки, чаши или онлайн реклама. В него са включени основната част от необходимите операции за електронни продажби. Разширението за персонализация поддържа интеграция със социални мрежи и изтегляне и управление на снимки. Както при web-to-print порталите са възможни опции по добавяне на лога и въвеждане или корекция на текст в шаблони. Поддържа се и възможността за свободно писане/рисуване, добавяне на QR код, работа със слоеве, одобрение на файлове и други. Администраторите разполагат с богат набор от ефективни и гъвкави възможности, сред които са качване на темплейти, изображения, шрифтове, както и създаване на продукти, достъпни за персонализация.

 

 

Magento Web to Print за печатници
Базовате версия е с вградени 10 теми и множество възможности. Сред тях са удобният матричен калкулатор за цени на продуктите, имащи различни ценови параметри.

 

Magento Web to Print за печатници


Платформата също така поддържа популярните разширения в електронната търговия Ajax Cart, Ajax Search, One step checkout, Quick view и други. Част от тях са вградени в основната платформа, а други се предлагат под формата на допълнителни разширения. Административният панел, с обем от около 100 подстраници, поддържа богата статистика за продажбите и настройки на самата платформа. Във видеото може да видите информация за процеса на инсталация на самата платформа:Базовата цена за основната платформа е малко под 500$, като всяко разширение е с цени между 50 и 200$. Предлага се и платена поддръжка на цена от около 50$ на всеки 3 месеца.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: magento.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама