ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Manroland Sheetfed на drupa 2016

Понеделник, 18 Април 2016 ( прочетена 909 пъти)


Основното нововъведение от Manroland Sheetfed на Drupa е новата Roland 700 Evolution, печатна машина, която, според компанията, предлага гъвкавост без аналог и отлично качество на печат.

Manroland Sheetfed на drupa 2016

 

Сред водещите технологии, използвани в Roland 700 Evolution, са едновременно зареждане на формите за съкращаване на времето за подготовка, системата Quick Start Plus за значително намаляване на технологичния брак в началото на тиража, конфигурацията Ultima с вградени системи за печат със студено фолио InlineFoiler и InlineCoating за лакиране, LED технология за сушене за съкращаване на времето за изработка и по-екологично производство.

Освен технологични иновации, Manroland Sheetfed ще покаже и гамата си поддържащи решения, разработени на базата на очакванията на печатниците за по-високи производителност, надеждност и предвидимост.

Решения за повишаване на ефективността

  • ProServ 360º Performance – осигурява пълна сигурност на производството, от момента на инвестицията, чрез периодични проверки на машините, поддръжка и анализ на производителността.
  • Портфолиото решения за управление на печатните машини и управление на качеството помагат на печатниците да внедрят производствен процес с високо ниво на автоматизация, чрез продукти за онлайн сътрудничество, обработка на поръчки, решения за автоматизиран контрол на качеството и управление на цветовете.
  • Printcom – е решение, което осигурява стабилен, висококачествен и екологичен печатен процес чрез най- новите сертифицирани компоненти, от редакционното съдържание до предпечата.

Rafael Penuela, изпълнителен директор на Manroland Sheetfed, каза: „Посетителите на щанда ни ще видят ефективността на решенията на Manroland Sheetfed и как те могат да помогнат на печатниците да се справят с много предизвикателства в индустрията в съвременността и бъдещето.“

Източник: пресинформация на Manroland Sheetfed
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама