ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Manroland Web Systems на drupа

Петък, 24 Юни 2016 ( прочетена 1272 пъти)


Нововъведенията на компанията предизвикаха положителни реакции сред посетителите на drupa 2016, включително в областта на цифровите довършителни технологии.

Manroland Web Systems на drupа

 

По време на изложението Manroland Web Systems показа широка гама решения, системи и нововъведения, всички разработени с цел да подпомогнат успеха на клиентите. Компанията отчита drupa 2016 като голям успех.

Продажби
За производство на рекламни материали, Manroland Web Systems е продала две 96 странични печатни машини LITHOMAN и две 16 странични ROTOMAN. За вестникарския бизнес беше представена новата производствена линия GEOMAN и бяха сключени няколко сделки за обновяване на оборудване. Компанията реализира и продажба на онлайн дигитална довършителна система FoldLine, която беше показана на изложението и имаше демонстрации на живо всеки ден. Освен това, Manroland Web Systems представиха няколко нови проекта, ориентирани към дигиталния печат.

Сервизни договори и онлайн магазин
По време на изложението компанията подписа няколко сервизни договора, включително рециклиране на машина на друг производител за клиент от Индия. Интернет магазинът на компанията също беше посрещнат с голям ентусиазъм. Много клиенти проявиха интерес към новаторският денонощен онлайн магазин за части за бизнес клиенти.
„Искахме да предложим на клиентите си онлайн магазин Manroland, изпълнен с полезна информация, който да е лесен за употреба като другите сайтове за пазаруван през интернет“, коментира Alexander Wassermann, директор на Manroland Web Systems. „Като обновихме онлайн магазина, който представихме на drupa 2016, превърнахме идеите си в реалност. Предлагаме бърза, гъвкава и удобна доставка на части – това е истинско предимство за клиентите ни.“

Дигитални технологии

„Много сме доволни от резултатите на drupa“, допълни Wassermann. „Представянето ни беше отлично: още веднъж доказахме, че изпреварваме времето си. Освен двойният ни акцент на – цялостна система за цифрово производство с вградено довършване (нашият FoldLine в комбинация с Prosper 6000S на Kodak), посетителите научиха повече за постоянните ни усилия в областта на разработване на цялостна и ориентирана към клиентите продуктова гама.“

Източник: manroland-web.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама