ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Metrix – решение за електронни монтажи и планиране на производството на печатна продукция

Metrix – решение за електронни монтажи и планиране на производството на печатна продукция

Вторник, 13 Октомври 2015 ( прочетена 1005 пъти)


Решението на компанията, която е част от EFI, може да генерира електронни монтажи, които са оптимизирани за наличния машинен парк.

Metrix – решение за електронни монтажи и планиране
 
Metrix е софтуер, който предлага „уникална комбинация от автоматизирано и изгодно създаване на електронни монтажи на материали за печат“. Той може да монтира изделията на базата на зададени от потребителя условия, която позволява драматично намаляване на разходите за предпечатна подготовка и съкращаване на времето за обработка. Платформата работи с Mac OS X и Windows.Metrix е полезен инструмент калкулация, създаване на план за производство и електронен монтаж. Той изчислява необходимото количество хартия и оптимизира на печатните форми на базата на параметрите на поръчката и предварително дефинираните машини в печатницата. На тези параметри, които включват техническите данни на машините, цената за час работа и цената на материалите, Metrix изчислява и стойността на продукцията.

Интересна е и възможността на софтуера да оптимизира продукцията като избира между различни типове монтажи (например с две подготовки или с обръщане), различни машини и формати хартия, налични в производството и посочени от оператора като възможни. Metrix изчислява възможностите и предлага различни варианти за изпълнение на поръчката. Всичко това работи и при поръчки, които включват материали с различни тиражи и формати.

Следващите стъпки в процеса са допълнителни корекции в запазения шаблон, настройване на разстояния, добавяне на нужните марки, генериране на диаграма с размерите и всички детайли за поръчката. След това подготвения файл може да бъде записан като JDF или PDF. Metrix дава възможност и за генериране на CIP3 или JDF файлове за автоматизиране на довършителните процеси.

Източник: metrixsoftware.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама