ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Mimaki с амбиция за революция в производството на Labelexpo Europe 2017

Mimaki с амбиция за революция в производството на Labelexpo Europe 2017

Неделя, 9 Юли 2017 ( прочетена 1140 пъти)


Mimaki ще покажат разнообразни цифрови решения за печат и рязане за производство на кратки тиражи и персонализирани етикети и опаковки на Labelexpo Europe 2017.

UJF-7151plus

На снимката: UJF-7151plus

Изложението, което ще се проведе от 25-и до 28-и септември в Брюксел, е с тема „Получете нечестно предимство.“ „Компаниите все по-често търсят начини да отличат своите етикети и опаковки, за да постигнат по-добро представяне на пазара,“ каза Ronald Van den Broek, генерален мениджър на продажбите, Mimaki Europe. „Това е ефективен подход за компаните, но може да създаде голямо напрежение за конвенционалните работни процеси за опаковки и етикети, заради по-късите тиражи и по-краткото време до излизане на пазара. Освен това има нарастваща нужда от бързо производство на проби и мострени опаковки с цел ускоряване на процеса на дизайн. В Mimaki, работихме усилено, за да разработим иновативни, достъпни решения за производителите на етикети и опаковки, с които да могат да отговорят на променящите се изисквания на клиентите. Те ще могат да ги видят в действие на щанда ни.“

На шоуто, Mimaki ще използва UJF-7151plus, за да демонстрира директен печат на твърди материали за производство на висококачествени табелки, подходящи за индустриални приложения. Освен това, малко устройство за лазерно рязане ще бъде използвано в комбинация с принтера, за да реже етикети, отпечатани на твърди материали. Посетителите ще бъдат впечатлени от лекотата на производството и изгодната цена, особено за кратки тиражи идентификационни табелки или табелки с номера. UJF-7151plus, компактен UV LED принтер за директен печат върху обекти, е надеждна алтернатива на традиционния ситопечат. С резолюция до 1200 dpi, UJF-7151plus има площ на печат от 710 x 510 mm и използва CMYK, бяло и прозрачно мастило, както и праймер.

Mimaki ще покаже и решения за печат и рязане на етикети със сребърно мастило. Серията CJV150 включва интегрирани решения за печат и рязане и осигурява висока производителност и гъвкавост с мастила с живи цветове като сребро, оранжево и светло черно, за изгодно производство на етикети. Резолюцията е 1440 dpi, а скоростта до 56.2 кв. м в час.

UJF-6042MkII е плоскопечатаща LED UV машина, предназначена за велпапе, с площ на печат от 610 x 420 mm. Тя осигурява увеличена производителност и възможности за производство по заявка чрез директен печат върху велпапе. Той е идеален и за други приложения като производство на табели, дисплеи и други приложения с натоварена графика, на мтериали с дебелина до 153mm.
Mimaki ще представят и опцията Kebab, достъпно решение за 360º печат директно върху предмети за Mimaki UJF-3042MkII.


Източник: пресинформация на Mimaki
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама