ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Mondi отчита голям брой потенциални нови клиенти и партньорства след drupa 2012

Mondi отчита голям брой потенциални нови клиенти и партньорства след drupa 2012

Вторник, 5 Юни 2012 ( прочетена 1146 пъти)


Производителят вече е предпочитан партньор на HP Indigo за Европа, Близкия Изток и Африка.

mondi
Гло
балният производител на хартия и опаковки Mondi беше един от 1 850 изложители на drupa 2012. Въпреки намалелият брой посетители спрямо drupa 2008 (с близо 75 000), Johannes Klumpp, директор на маркетинга и продажбите на Mondi Uncoated Fine Paper заяви че на drupa 2012 не са липсвали нововъведенията и динамиката, които вече са синоним на изложение за печат и хартия.

„Имаше много вълнуващи нови разработки и усещането е, че индустрията набира инерция благодарение на новите хибридни и дигитални печатни технологии.“, каза още
Klumpp.

Важно събитие за
Mondi на drupa беше подписването на договор за предпочитан партньор на HP Indigo за Европа, Близкия Изток и Африка. „Изключително сме доволни, че Mondi стана част от програмата за предпочитани партньори на HP Indigo и очакваме да работим в по-близко сътрудничество, за да отговорим на изискванията на общите ни клиенти за висококачествени медии за печат“ каза Edna Mannheim, директор на доставките и медиите за печат за целия свят.

Mannheim допълни: „Маркетинговото сътрудничество, обучаването на клиенти и фокуса върху растежа в цифровия печат са ключови инициативи, на които ще наблегнат компаниите ни.“ Друг важен аспект от сътрудничеството е участието на Mondi в общността на потребителите на HP Indigo Dscoop.

Освен
HP Mondi спонсорира още 16 компании на drupa с професионална хартия за печат с общо количество от 100 тона. „Печатната технология еволюира бързо и ние чувстваме, че подобни взаимодействия са важни за разработването на нови пазари“, каза Klumpp. „Нанографските преси на Landa бяха основно събитие на drupa и бяхме много щастливи, че те използваха нашата хартия NAUTILUS SuperWhite на листовата машина S7 с формат B2.”

Освен с
ъздаването на връзки с различни производители на drupa, изложението е предложило добри възможности за продажби. Johannes Klumpp каза „Спечелихме голям брой потенциални клиенти по целия свят, установихме нови контакти с Индия, Близкия Изток, Африка и Южна Америка“.

Компанията показваше на всеки час високоскоростен мастиленоструен печат
на Océ ColorStream 3500 с система за обрязване, доставена от Hunkeler. Особено интересни за посетителите са били новите хартии за високоскоростен мастиленоструен печат. Mondi показа и 100% рециклираната хартия за мастиленоструен печат NAUTILUS и избелената без хлор BIO TOP 3. И двете медии ще излязат на пазара през лятото.

Източник:
Mondi
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама