ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Mondi спечели награди WorldStar 2017 Awards за опаковките IceBox и Queen Display

Mondi спечели награди WorldStar 2017 Awards за опаковките IceBox и Queen Display

Вторник, 27 Декември 2016 ( прочетена 1096 пъти)


Международният лидер в областта на хартиите и опаковките Mondi, получи глобално признание за две опаковки на конкурса WorldStar.

Проектите победители идват от два завода в бизнес сегмента на Mondi за опаковки от велпапе - Mondi Grünburg в Австрия за IceBox и Mondi Tire Kutsan в Турция за Queen Display.

 

опаковките IceBoxIceBox
IceBox, проектът, победител в категорията Храна от Mondi Grünburg, е обещаваща концепция за транспортиране на чувствителни на промени в температурата охладени храни и напитки. Тя е 100% годна за рециклиране и използва хартия със специално обработена повърхност.  Технологията на Mondi за бариерното решение Paratherm подобрява представянето на характеристиките на кутиите от велпапе при използване в хладилници и фризери. В резултат, тя позволява охлаждане чрез пакети лед или натрошен лед и спира проникването на вода от топенето им като позволява на крайния клиент да се наслади на студена храна или напитка докато е на път.

 

опаковките  Queen Display


Queen Display
Queen Display, победителят в категорията Търговски обекти, проектиран от Mondi Tire Kutsan, е иновативна и екологична концепция за цветарския сектор. Queen Display защитава деликатните цветя от увреждане по време на доставката и работи като атрактивно средство за представянето им в търговските обекти. Така опаковката от велпапе изпълнява две различни функции. Освен, че премахва повреждането на цветя по време на доставката, опаковката използва 51% по-малко материал от стандартните решения.

Jan Blankiewicz, продуктов, Mondi Corrugated Packaging, коментира, „Гордеем се, че два от нашите проекти получиха признание от международното жури на WorldStar Awards 2017, защото те подчертават потенциала за материали, базирани на хартия в разработването на иновативни решения за опаковки. За нас тази награда е признание за страстта ни за разработване на иновативни технологии по устойчив начин. "

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама