ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Montax imposer – удобно решение за електронен монтаж в Acrobat

Montax imposer – удобно решение за електронен монтаж в Acrobat

Понеделник, 11 Ноември 2013 ( прочетена 2306 пъти)


Montax imposer е плъгин за Acrobat, който осигурява сериозни възможности за електронен монтаж в рамките на приложението.

 Montax imposer

Montax е гъвкаво решение, което може да се използва в различни работни процеси. Той е в състояние да подготвя електронни монтажи с повтарящи се страници без да се налага операторът да разполага страниците ръчно. Приложението има и опростен автоматичен режим, при който максимална част от операциите се извършват без участието на потребителя. Той позволява и ръчно коригиране на параметрите, ако има такава необходимост.

Работната среда на приложението е базирана на панели, от които се контролират различните аспекти на монтажите. Те могат да се подреждат и групират от потребителя, имат режим за напреднали потребители.

Възможностите на Montax включват поддръжка на стандартните типове монтажи, възможност за бързо зареждане на често използвани варианти, показване на изображение за преглед в реално време, корекция спрямо дебелината на хартията, предварително подготвени шаблони за разпространени типове монтажи и много други.

Montax Imposer работи с версии на Adobe Acrobat от 6 до XI за Windows. Той работи с PDF файлове като изходен материал и записва готовите монтажи също в PDF. Можете да намерите безплатна пробна версия на приложението тук. Тя има същата функционалност като пълната версия, с изключение на някои ограничения при записване готовите монтажи.

Източник: montax-imposer.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама