ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Montax imposer – удобно решение за електронен монтаж в Acrobat

Montax imposer – удобно решение за електронен монтаж в Acrobat

Понеделник, 11 Ноември 2013 ( прочетена 2275 пъти)


Montax imposer е плъгин за Acrobat, който осигурява сериозни възможности за електронен монтаж в рамките на приложението.

 Montax imposer

Montax е гъвкаво решение, което може да се използва в различни работни процеси. Той е в състояние да подготвя електронни монтажи с повтарящи се страници без да се налага операторът да разполага страниците ръчно. Приложението има и опростен автоматичен режим, при който максимална част от операциите се извършват без участието на потребителя. Той позволява и ръчно коригиране на параметрите, ако има такава необходимост.

Работната среда на приложението е базирана на панели, от които се контролират различните аспекти на монтажите. Те могат да се подреждат и групират от потребителя, имат режим за напреднали потребители.

Възможностите на Montax включват поддръжка на стандартните типове монтажи, възможност за бързо зареждане на често използвани варианти, показване на изображение за преглед в реално време, корекция спрямо дебелината на хартията, предварително подготвени шаблони за разпространени типове монтажи и много други.

Montax Imposer работи с версии на Adobe Acrobat от 6 до XI за Windows. Той работи с PDF файлове като изходен материал и записва готовите монтажи също в PDF. Можете да намерите безплатна пробна версия на приложението тук. Тя има същата функционалност като пълната версия, с изключение на някои ограничения при записване готовите монтажи.

Източник: montax-imposer.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор широкоформатен печат и предпеча...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на широкоформатна дигитална пе...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама