ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Muller Martini инсталират цялостно решение за производство на вестници и списания в Кувейт

Muller Martini инсталират цялостно решение за производство на вестници и списания в Кувейт

Вторник, 26 Юли 2011 ( прочетена 2017 пъти)


Според клиента British Industries, Muller Martini предоставят идеалното комбинирано решение за производство на вестници.Целта на British Industries Printing & Packaging Co в Шуейх, Кувейт е да оптимизира производството на широка гама печатни продукти. Затова компанията ще инсталира нова печатна машина и комбинирана довършителна система от Muller Martini. В момента British Industries произвеждат основно търговски печатни продукти като годишни доклади, брошури и календари. Компанията разполага с няколко листови офсетови машини, от четири до десетцветни.

Компанията, основана през 1993, в момента разширява дейността и възможностите си, като добавя възможности за производство и на висококачествени списания и вестници, чрез ролен печат със и без принудително сушене. Затова British Industries инвестират в хибридна печатна машина Cormoran от MAN Roland. Машината може да се използва в различни конфигурации от печат с 4+4 цвята на една рола до печат 2+2 на две роли и 1+1 на четири роли едновременно.

За да си осигури оптимална ефективност при довършителните процеси, British Industries са избрали комбинирана система за производство на вестници и списания от Muller Martini. Тя включва две транспортни линии NewsGrip-A chains, които гарантират тихият и сигурен транспорт на продукцията. Системата включва и високопроизводителна ротационна система за рязане Preciso, която е в състояние да обрязва продукцията прецизно от три страни при максималната скорост на печат на пресата.

Решението включва и две опаковъчни линии със стакери Listo и технология за опаковане Orgapack, които да гарантират перфектно опаковане. British Industries ще включат печатната преса и довършителна система в производството по-късно през годината. В бъдеще се очаква да бъде добавена и машина за влагане.

Източник: mullermartini.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама