ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Muller Martini инсталират цялостно решение за производство на вестници и списания в Кувейт

Muller Martini инсталират цялостно решение за производство на вестници и списания в Кувейт

Вторник, 26 Юли 2011 ( прочетена 2097 пъти)


Според клиента British Industries, Muller Martini предоставят идеалното комбинирано решение за производство на вестници.Целта на British Industries Printing & Packaging Co в Шуейх, Кувейт е да оптимизира производството на широка гама печатни продукти. Затова компанията ще инсталира нова печатна машина и комбинирана довършителна система от Muller Martini. В момента British Industries произвеждат основно търговски печатни продукти като годишни доклади, брошури и календари. Компанията разполага с няколко листови офсетови машини, от четири до десетцветни.

Компанията, основана през 1993, в момента разширява дейността и възможностите си, като добавя възможности за производство и на висококачествени списания и вестници, чрез ролен печат със и без принудително сушене. Затова British Industries инвестират в хибридна печатна машина Cormoran от MAN Roland. Машината може да се използва в различни конфигурации от печат с 4+4 цвята на една рола до печат 2+2 на две роли и 1+1 на четири роли едновременно.

За да си осигури оптимална ефективност при довършителните процеси, British Industries са избрали комбинирана система за производство на вестници и списания от Muller Martini. Тя включва две транспортни линии NewsGrip-A chains, които гарантират тихият и сигурен транспорт на продукцията. Системата включва и високопроизводителна ротационна система за рязане Preciso, която е в състояние да обрязва продукцията прецизно от три страни при максималната скорост на печат на пресата.

Решението включва и две опаковъчни линии със стакери Listo и технология за опаковане Orgapack, които да гарантират перфектно опаковане. British Industries ще включат печатната преса и довършителна система в производството по-късно през годината. В бъдеще се очаква да бъде добавена и машина за влагане.

Източник: mullermartini.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама