ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Muller Martini ще демонстрира гъвкаво довършване на персонализирани продукти на drupa 2016

Muller Martini ще демонстрира гъвкаво довършване на персонализирани продукти на drupa 2016

Сряда, 9 Март 2016 ( прочетена 1096 пъти)


С Finishing 4.0, Muller Martini ще демонстрира ефективно книговезване на персонализирани продукти на живо на щанда си на шоуто.

muller

Слоганът „вкарваш PDF, излиза книга,“ сега вече се отнася и за производството на персонализирани продукти с технологията на Muller Martini. SigmaLine, единственото цялостно решение за производство на книги чрез цифров печат в света, сега позволява производство на персонализирани издания с помощта на три нови модула на системата за управление на процесите Connex.

Днешната технология позволява учебниците и изпитните материали да бъдат индивидуално подготвени за студентите в университетите и туристическите агенции да имат персонализирани брошури, които включват предпочитаните дестинации на клиентите, отпечатани и скрепени в един материал.Този тип персонализирани продукти изискват пълно съответствие по време на довършителния процес, включително потвърждаване на съдържанието на книгата и интеграция в работния процес на производителя, което да гарантира изпълнението на поръчката.  Портфолиото на Muller Martini е разширено така, че безпроблемно да гарантира тези критични елементи.

Печата е само половината от предизвикателството за масово производство на персонализирани продукти. Другата половина е в събирането на отпечатаните коли в правилната последователност, с вярната корица и скрепването им с твърда корица, мека корица или телово шиене. Всички съвременни системи на Muller Martini са готови за цифрово производство и са готови да гарантират гъвкавост и възможности за производство на персонализирани изделия с високо ниво на автоматизация. В резултат на това, новите линии позволяват производство на изделия с различно съдържание, дебелина и размери да бъдат произвеждани ефективно с минимална човешка намеса.

Различни модули на Connex позволяват безпроблемно производство на книжни тела с различни размери и начини на сгъване чрез SigmaLine. След това правилната корица се идентифицира чрез баркод. Производството на персонализирани продукти, скрепени с телчета, е възможно и с Presto II, който позволява съчетаване на коли отпечатани чрез офсетов и дигитален печат, отново контролирано чрез баркодове. Грешните продукти се отделят автоматично, което гарантира, че всички издания, които достигат до тристранния нож са с правилната последователност на колите.

Източник: http://www.mullermartini.com/

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама