ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Muller Martini ще покаже модулни системи за влагане и телово шиене на Druckforum

Muller Martini ще покаже модулни системи за влагане и телово шиене на Druckforum

Неделя, 26 Януари 2014 ( прочетена 1509 пъти)


След като се установи трайно в печата на книги, дигиталният печат сега предлага нови възможности за продукти, шити с телчета.

Мюлер МАртини 

На Druckforum в Германия тази година Muller Martini ще покаже, че модулните системи за влагане и шиене са изключително сигурна инвестиция.

Тиражите на списания, периодика и брошури в момента намаляват, докато разнообразието на продукцията нараства. Това изисква по-кратко време за производство, което от своя страна поставя фокуса върху дигиталния печат и в областта на изделията, скрепени с телчета.

„Готови за цифровото бъдеще с модулни системи“ е заглавието на представянето на Adrian Mayr, директор на продуктовия мениджмънт на Muller Martini. То ще се състои на 29-и януари на събитието Druckforum в Филдерщад-Берхаузен, Германия. Според Mayr, цифровата влагочно-шевна система на Muller Martini Presto II Digital е перфектното решение за малки и средни организации, които искат да са подготвени за бъдещето. „С модулния си дизайн Presto II Digital е идеалната система за телово шиене. Той е подходящ както за компании, които вече предлагат дигитален печат, така и за тези, които все още печатат конвенционално, но планират да навлязат в цифровия печат.“

Скорост, надеждност и гъвкавост

Paul Büetiger AG в Биберист, Швейцария е компанията, която има втория най-голям пазарен дял в печата на материали за фармацевтичната индустрия. Тя вече е оценила предимствата на системите, готови за работа с продукция на дигитален печат. Компанията специализира в производство на печатни материали с изключително малки размери. Тя довършва както офсетовите, така и дигиталните си тиражи с помощта на система Presto II Digital от Muller Martini, за да си осигури нужната скорост и надеждност. Автоматизацията със система за четене на баркодове Asir гарантира, че продуктите се подават на машината по правилния начин. „Не можем да си позволим грешки дори в 0,01 случая на хиляда в областта на здравеопазването и фармацията заради потенциалните правни последствия.“

Büetiger AG използва най-вече дигитални листови печатни машини от Canon/Océ за печат на къси тиражи от 50 до максимум 1000 копия. Тези малки тиражи имат все по-голямо значение, в светлината на печата по заявка. „защото нашите клиенти искат да поддържат складовите си наличности толкова ниски, колкото е възможно.“, обясни Büetiger. По-ефективното производство, базирано на Presto II Digital, означава, че продукцията може да е готова много по-бързо и съкращава времето за изпълнение. В Büetiger AG системата Presto II Digital с три двойни модула за подаване на печатни коли, система за подаване на корици и транспорт с конвейер изпълнява до 9000 работни цикъла в час и може да обработи до 30 000 печатни коли.

Готови за бъдещето с Digital Ready

Компаниите, които в момента печатат основно чрез офсетова технология могат да обновят съществуващите си машини по всяко време, за да получат възможността да ги използват ефективно със своите листови или ролни цифрови печатни машини или дори за комбинирани изделия, произведени и чрез двете технологии. „Затова модулните системи за телово шиене от Muller Martini осигуряват на клиентите изключително ниво на зашита на инвестицията,“ добави Mayr.

Източник: mullermartini.com
Текста написа: Мартин Новев
 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама