ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Muller Martini ще покаже Finishing 4.0 на drupa 2016

Muller Martini ще покаже Finishing 4.0 на drupa 2016

Петък, 11 Декември 2015 ( прочетена 1420 пъти)


В изложбената си площ компанията ще демонстрира значението на интелигентната свързаност и изцяло автоматизирания работен процес.

Muller Martini ще покаже Finishing 4.0 на drupa 2016

 

Много футуристи, особено в Европа, вярват, че в момента преживяваме „постинформационна“ революция. „Индустрия 4.0,“ или четвъртата индустриална революция се смята за следващата фаза в цифровизирането на производственият сектор.

Индустрия 4.0 също така е наричана „Интернетът на нещата,“ който ще създаде технологии, които ще променят индустрията. В областта на довършителните работи тези нови технологии трябва да се погрижат за гъвкавостта на производството, дори когато става дума за единични бройки, в условията на високо автоматизирано производство в големи мащаби.

Въпреки че експертите вярват, че икономиката на бъдещето ще е базирана на цифровите мрежови решения и неспирния обмен на информация, Bruno Muller, изпълнителен директор на Muller Martini CEO, коментира: „Това бъдеще настъпи преди много години в графичната индустрия и решенията на Muller Martini отдавна водят по този път. Ние искрено представяме „Finishing 4.0“, защото интелигентите възможности за свързване на нашите машини позволява най-високи нива на разнообразие и гъвкавост, независимо от дължината на тиражите, форматът и съдържанието. Ще споделим и демонстрираме тези възгледи на посетителите на drupa 2016."

Finishing 4.0 на Muller Martini е под влияние на иновативните решения за довършване на дигитално и офсетово отпечатани продукти, интелигентна автоматизация и свързаност, максимални възможности за разнообразие и гъвкавост на дължината на тиражите, размерите и съдържанието и цялостен работен процес без човешка намеса. На щанда на Muller Martini посетителите на drupa ще видят сами как високо автоматизираните довършителни системи на Muller могат да им помогнат да произвеждат изгодно както дълги, така и ултракъси тиражи и да получат възможности да стартират нови бизнес модели и източници на приходи.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама