ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Mutoh на изложенията Heimtextil и PSI 2018

Mutoh на изложенията Heimtextil и PSI 2018

Вторник, 23 Януари 2018 ( прочетена 497 пъти)






Mutoh показа сувенирни принтери, широкоформатни хибридни и сублимационни принтери по време на текстилното изложение Heimtextil 2018 (09-12.01.2018) във Франкфурт, и на изложението за рекламни материали и услуги PSI, което се проведе от 09-11 Януари 2018 в Дюселдорф.

За Mutoh участието на PSI е първо и по време на него представи решенията си от сувенирни принтери за директен цифров печат с UV LED мастила за персонализиране на 2D и 3D медии, както и на цилиндрични предмети.

По време на най-голямото текстилно изложение Heimtextil 2018 (09-12.01.2018), което се проведе във Франкфурт, MUTOH представи утвърдени решения за печат върху интериорни деко пана, декоративни тъкани, тапицерии, калъфки, платове за чадъри, завеси и много други.

На PSI бяха представени супер успешните модели:
Mutoh ValueJet VJ-426UF шест цветен (CMYK, бяло и лак) сувенирен UV LED принтер, A3+ формат
Mutoh ValueJet VJ-626UF шест цветен (CMYK, бяло и лак)сувенирен UV LED принтер, A3+ формат
Mutoh ValueJet 1638UH шест цветен (CMYK, бяло и лак) високопроизводителен широкоформатен хибриден UV LED принтер с ширина 165 см

Посетителите видяха редица приложения на Mutoh принтерите и се вдъхновиха от възможността на уникални декорации и персонализации на сувенири като алтернатива на тампонния и сито печат.

ValueJet 626UF LED UV
На снимката: ValueJet 626UF LED UV принтер за директен печат върху сувенири

Mutoh ValueJet VJ-626UF e 6-цветен (CMYK, бяло и лак) A2 формат LED UV принтер. Печата върху голямо разнообразие от твърди субстрати с дебелина до 150 мм.

Опционална ротационна приставка позволява 360° директен печат върху цилиндрични обекти с диаметър между 30 и 120 мм и дължина до 360 мм.

Размера на масата за печат е 594 x 483 мм и принтера е предназначен за качествена персонализация на подаръци, предмети, сувенири, награди, табели, стикери, етикети, опаковки и др.

Разделителната способност на печат е до 1440x1440 dpi, субстратите се захващат на масата чрез вакуум и се позиционират прецизно с помощта на LED показалец. Дебелината на заредения за печат субстрат също се измерва автоматично.

ValueJet 1638UH
на снимката: ValueJet 1638UH високопроизводителен широкоформатен хибриден UV LED принтер

Принтерът е с ширина на печат 1625 мм и е оборудван с две печатащи глави и две UV LED лампи за фиксиране на отпечатъците, които осигуряват висока производителност. Принтерът печата върху голям набор от гъвкави и плоски цветни, прозрачни и термочувствителни материали с дебелина до 15 мм и тегло до 15 кг (плоскости) / 30 кг (ролни материали).

Принтера прави безупречни отпечатъци върху голям нaбор от субстрати - ABS пластмаси, стъкло, алуминиеви, поликарбонатни, полиетиленови, полиестерни, акрилни, PP, PS, PVC, Tyvek плоскости и други.

Mutoh ValueJet 1638UH UV LED бе удостоен с престижна награда от Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP) в категория "Най-добър плоскопечатен/хибриден принтер със скорост на печат до 20 м2/ч.

На Heimtextil Mutoh представи широкоформатните принтери ValueJet 1948WX (сублимационен) и Valuejet 1938TX (директен печат върху плат)

 

Mutoh ValueJet 1948WX


Високопроизводителният широкоформатен сублимационен принтер Mutoh ValueJet 1948WX с ширина на печат 1900 мм разполага с 4 броя шахматно разположени печатащи глави и вградени нагреватели, позволяващи висока скорост на печат и голяма производителност. Производствената скорост на печат достига зашеметяващите 125 м²/ч.
Принтерът е точния избор за бързо разрастващи се компании, които изискват високо качество на печат при голяма производителност.

ValueJet 1948WX е подходящ за производство на домашен текстил - дамаски, пердета, покривки, стенни пана, висококачествени деко платове, флагове, банери, транспаранти, модна и спортна екипировка и много други.

Mutoh ValueJet 1938TX


Mutoh ValueJet 1938TX с ширина 1910 мм и две шахматно разположени печатащи глави е специализиран за къси тиражи и персонализирано производство на облекло, тапицерия, модни облекла, бански костюми, интериорен текстил, домашен текстил, знамена и др.

ValueJet 1938TX предлага типични производствени скорости с високо качество на печат до 40 м²/ч. Може да работи както с пигментни текстилни мастила, така и с универсални сублимационни мастила за директен печат. Принтерът е оборудван със специализирана система за подаване и водене на плата чрез изпъване, която работи с ролки с тегло до 100 кг.

Източник на информацията: www.adcom.bg

Адком
гр. София
1408
Ул. "Майор Първан Тошев" № 18-20
Тел.: 02/ 81 81 081
Тел.: 02/ 958 61 35
www.adcom.bg

Профил на Адком в каталога Полиграфия Инфо.



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на широкоформатна дигитална маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама