ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Mutoh пусна нов модел режещ плотер за рязане по контур

Mutoh пусна нов модел режещ плотер за рязане по контур

Петък, 21 Март 2008 ( прочетена 4019 пъти)


Световният лидер в производството на режещи плотери Mutoh представи своя нов модел SC-PRO 1650 плотер за рязане на надписи, знаци и предварително отпечатани стикери.

Проектиран и произведен от Mutoh Europe, новият SC-PRO с размер на рязане 164 см е универсален и професионален режещ плотер за изрязване на винил, при който е интегрирана технологията на Mutoh EPOS за автоматично изрязване по контур.
Базиран на легендарните SC- серии, в новия SC-PRO 1650 може да се зареди медия с ширина 1850мм.,а максималната ширина на рязане е 1635мм. Плотерът е екипиран с 4 препозициониращи се ролки, позволяващи използването на медии с различна ширина. OFF-CUTS до 200мм. Новият SC-PRO 1650 може да изрязва широк кръг от материали за изработването на знаци и основно самозалепващо PVC, с максимална дебелина до 1мм. Системата за воденето на медията гарантира прецизност дори и при дълги файлове. Силата на натиск може да се настройва от 20 - 450 гр., за постигане на оптимални резултати. Скоростта на рязане достига 1 м/сек с максимално ускорение от 2.75 G.

Атрактивната цена от 7990 евро за новият режещ плотер SC-PRO 1650 е формирана като цялостно решение за изрязване на вашите идеи. Комплектът включва режещ плотер с крака и система за подаване на медията, кошница за медията, софтуера EasySIGN Power Pack Mutoh Edition, кабели и аксесоари.

АВТОМАТИЧНО РЯЗАНЕ ПО КОНТУР
В допълнение на възможностите при изрязване на знаци, SC-PRO 1650 може да работи в тандем с всеки широко-форматен принтер до 64'', с възможност за печат върху самозалепващо PVC.
В плотера е интегрирана и технологията MUTOH EPOS за автоматично изрязване по контур на предварително отпечатни стикери и знаци без намесата на оператора на плотера. Изрязването по контур и на много дълги отпечатъци е възможно, благодарение на автоматичната мулти-сегментна система за подравняване.
Ръководството на SC-PRO Print & Cut' Application Guide в комплект с плотера позволява на потребителите да го използват максимално ефективността му. Ръководството обяснява:
  • Как да се инсталира софтуера за комуникация
  • Как се използва CutServer
  • Как да се съчетае печатащия и режещия софтуер
  • Практически съвети и трикове
  • Обяснение за функционалността на клавиатурата
  • Подробно обяснение на процедурите свързани с рязане по контур.

Източник: Адком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама