ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Oбновена версия на MadeToPrint от Axaio

Oбновена версия на MadeToPrint от Axaio

Понеделник, 6 Юни 2016 ( прочетена 799 пъти)


Новата версия 2.7.300 на MadeToPrint, представена от Aaxio, предлага няколко ключови нововъведения, сред които: управление на работните задачи, работа с различни файлови стандарти и експортиране в InDesign.

MadeToPrint от Axaio

 

Софтуерът идва с нов панел за управление на различните конфигурации, като по този начин се оптимизира обработката на различни възможности, продиктувани от изискванията на клиента или проекта. Превключването между различни настройки е бърз и лесен процес, а в допълнение съществува възможност за трансфер между различни системи. Търсенето също е максимално улеснено с новата система от филтри, не само по име, но и по всякакви други свойства.

Добавените автоматизирани опции за InDesign и InDesign Server позволяват изтеглянето на изображения, Photoshop и Illustrator файлове от специални папки. Те се поставят в новосъздаден InDesign документ и се генерира изходен файл в зависимост от зададените настройки. Малко известен файл е, че MadeToPrint вече може да отвори и обработи IDML файлове, които преди трябваше да се презапишат в INDD формат.

Решението се предлага в три различни версии. Стандартната (MadeToPrint Standart) е под формата на плъгин за Adobe InDesign, Illustrator или InCopy, както и Xtension за QuarkXPress. Версията MadeToPrint Auto е надграждане над стандартната ,с опция за използване на работни папки и е напълно автоматизирана. Разработена е и сървърна версия (MadeToPrint Server), базирана на Adobe InDesign Server, която може да се конфигурира и управлява отдалечено. Тя гарантира по-висока надежност, стабилност и производителност. Версиите Auto и Server позволяват работа с vjoon K4, WoodWing Enterprise, Van Gennep PlanSystem4 и Quark Publishing Platform. Също така могат да бъдат интегрирани с Enfocus Switch.
Софтуерите на Axaio са налични за Mac и Windows OS. Решението се продава и под формата на едногодишни лицензи.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.axaio.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна цялоформатн...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама