ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet OKI предлага нови принтери с неонови цветове

OKI предлага нови принтери с неонови цветове

Петък, 15 Април 2016 ( прочетена 1585 пъти)


OKI Europe представи принтера Pro6410 с неонови мастила за печатници и рекламни агенции. Компанията добави и бял цвят към гамата си принтери за графичната индустрия.

оки

Pro6410 NeonColor
позволява печат на свръхярки флуоресцентни дизайни, които привличат погледа , включително на трансферни медии, които позволяват всевъзможни приложения. Pro6410 NeonColor освобождава дизайнерите от ограниченията на стандартния CMY цветови спектър.  Потребителите могат да приложат уникалните възможности на машината, за да създават флуоресцентни ефекти на светли или тъмни фонове. Налице е и опция за използване на неоновия бял тонер на OKI като защитен елемент, който се вижда само под UV осветление.

Според компанията гъвкавостта и широкият цветови спектър на Pro6410 NeonColor  позволяват на генериране на нови парични потоци в областта на декориране на дрехи и продукти, опаковки и проби, реклами в търговски обекти и образователни материали. Машината предлага разделителна способност от 1200х600dpi, скорост на печат от 8 страници в минута в режим за печат на прозрачни материали и 34 при печат на обикновена хартия.

OKI Europe също така предложи технологията си за печат с бял тонер за Pro серията си принтери за графичната индустрия с представянето на новите Pro7411WT и Pro9420WT. Тези принтери съчетават LED печат с висока резолюция с технология с бял тонер. Тя позволява печат на плътен бял цвят върху цветни материали или нанасянето им върху други цветове.

„Тези нови принтери ще позволят на печатниците и рекламните агенции да освободят пълния си потенциал,“ каза Dave Willcox, продуктов мениджър на OKI Europe. „Pro6410 NeonColor е друго нововъведение на OKI, което електрифицира конвенционалните материали с високоволтови, флуоресцентни цветове на почти всеки материал.“

Pro6410 NeonColor и Pro7411WT печатат на медии с формат A4 и относително тегло до 250 грама на кв. см. И банери с дължина до 1320mm, а Pro9420WT поддържа формати до SRA3, хартия до 300 грама на кв. м. и банери с дължина до 1320mm.

Източник: realwire.com

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама