ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet OKI представиха нов принтер с бял тонер на достъпна цена

OKI представиха нов принтер с бял тонер на достъпна цена

Петък, 21 Септември 2012 ( прочетена 4595 пъти)


Новият лазерен принтер OKI C711WT с опция за печат с бяло разкрива нови перспективи пред доставчиците на печатни услуги.


Новият OKI C711WT печата с CMY плюс бял тонер. Цената на машината за Великобритания е 1995 британски паунда (малко по-малко от 2500 евро). Устройството е с формат A4 и може да печата само с бяло или да го използва при печат на цветни продукти, включително като подложка под другите цветове.OKI

Възможността за печат с бяло открива потенциални нови пазари пред потребителите на устройството – чрез употреба на трансферни материали става възможен печатът върху тъмни дрехи и продукти от твърди материали като класьори, папки, дневници и чаши. Сред потенциалните възможности е и производството на мостри на етикети и опаковки.

„Експериментирахме с калъфи за мобилни телефони, папки, дневници и всевъзможни различни продукти“, каза управителят Jim Nicol, управител на британския дистрибутор на OKI MagicTouch “Разнообразието от неща, на които можете да печатате е невероятен. Най-големият ни проблем е да се сетим за всички възможни приложения.“ Той добави, че с помощта на машината може да се произвеждат и мостри за одобрение от клиента и единични бройки от всевъзможни продукти.

Машината използва технология за печат с CMY и бяло с едно преминаване, може да печата на медии до 216 грама на кв. м., разделителната ѝ способност е 1200 x 600 точки на инч, скоростта на пълноцветен печат е до 31 страници в минута.

Източник: printweek.com, signafrica.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист графичен дизайн
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти в широко...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама