ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet OMET ще представи iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

OMET ще представи iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

Петък, 17 Април 2015 ( прочетена 1532 пъти)


"Добре дошли в бъдещето", тоест не, "Добре дошли в OMET - Домът на иновациите.“ Вече можете да се регистрирате за официалното представяне на печатната машина за гъвкави опаковки и картон Varyflex V2 Offset и iFLEX за печат на етикети.

iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

 

На 19 май 2015, на специално събитие, OMET ще представи новата печатна машина Varyflex V2 Mid Web Offset за гъвкави опаковки и картон, с широчини от 670 мм и 850 мм. Разработената от фирмата и патентована офсетова част на машината с ръкави предлага безпрецедентно качество на печат, максимална гъвкавост, подобрен достъп до секциите и лекота на използване. Varyflex V2 отговаря на международните стандарти за предпечат, печатен процес и намастиляване, съчетана с ниски разходи за изработка на печатните форми и прецизно управление на цветовете. Varyflex V2 е синоним на отлично качество и рентабилност за печат на гъвкави опаковки, едно- или многослойни филми, картон, ламинати, както и за специални приложения.

На събитието ще бъде показана и новата машина за печат на етикети iFLEX, революционен продукт, който възвестява нова ера за тесния ролен печат с първото приложение на лазери във флексопечата. iFLEX се характеризира и с други революционни решения, които улесняват работата на печатарите и оптимизират работата на машината. 

Този дебют е едно от многото събития, организирани от OMET по време на изложението Converflex (19 – 23 май). OMET ще представи също и подбрана  галерия от технологии с решения за печат, предлагани от италианската компания, лидер на пазара за технологични иновации. Изложението ще се проведе в изложбения център на Милано заедно с други пет изложения: Ipack-Ima, Meat-Tech, Innovation Fruit, Dairy-Tech Intralogistica Italia, които могат да бъдат посетени с билета за изложението Converflex.

От 20 до 22 май, OMET ще отвори вратите на завода си в Lecco, за клиенти, които искат да видят демонстрации на Varyflex V2 Offset, iFLEX, както и на други машини от сериите XFlex X6 и XFlex X4.

Източник: flexography.org
Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама