ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet OMET ще представи iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

OMET ще представи iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

Петък, 17 Април 2015 ( прочетена 1667 пъти)


"Добре дошли в бъдещето", тоест не, "Добре дошли в OMET - Домът на иновациите.“ Вече можете да се регистрирате за официалното представяне на печатната машина за гъвкави опаковки и картон Varyflex V2 Offset и iFLEX за печат на етикети.

iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

 

На 19 май 2015, на специално събитие, OMET ще представи новата печатна машина Varyflex V2 Mid Web Offset за гъвкави опаковки и картон, с широчини от 670 мм и 850 мм. Разработената от фирмата и патентована офсетова част на машината с ръкави предлага безпрецедентно качество на печат, максимална гъвкавост, подобрен достъп до секциите и лекота на използване. Varyflex V2 отговаря на международните стандарти за предпечат, печатен процес и намастиляване, съчетана с ниски разходи за изработка на печатните форми и прецизно управление на цветовете. Varyflex V2 е синоним на отлично качество и рентабилност за печат на гъвкави опаковки, едно- или многослойни филми, картон, ламинати, както и за специални приложения.

На събитието ще бъде показана и новата машина за печат на етикети iFLEX, революционен продукт, който възвестява нова ера за тесния ролен печат с първото приложение на лазери във флексопечата. iFLEX се характеризира и с други революционни решения, които улесняват работата на печатарите и оптимизират работата на машината. 

Този дебют е едно от многото събития, организирани от OMET по време на изложението Converflex (19 – 23 май). OMET ще представи също и подбрана  галерия от технологии с решения за печат, предлагани от италианската компания, лидер на пазара за технологични иновации. Изложението ще се проведе в изложбения център на Милано заедно с други пет изложения: Ipack-Ima, Meat-Tech, Innovation Fruit, Dairy-Tech Intralogistica Italia, които могат да бъдат посетени с билета за изложението Converflex.

От 20 до 22 май, OMET ще отвори вратите на завода си в Lecco, за клиенти, които искат да видят демонстрации на Varyflex V2 Offset, iFLEX, както и на други машини от сериите XFlex X6 и XFlex X4.

Източник: flexography.org
Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама