ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Objectif Lune обновява своите продукти

Objectif Lune обновява своите продукти

Сряда, 18 Март 2015 ( прочетена 2071 пъти)


В началото на месец Февруари Objectif Lune напрвиха световна премиера на своя нов продукт, наречен PlanetPress Connect в основата, на който стои новоразработена платформа.

Чрез нея ще бъде разширен маркетинговият фокус на компанията, насочен към автоматизация и оптимизация на бизнес процесите, свързани с обработка на данни.

 

PlanetPress Connect


Продуктът PlanetPress Connect е разработен изцяло наново в последните три години. Най-отличителното в тази версия е платформата за дизайн. Докато повечето модерни инструменти за създаване на шаблони за дизайн работят в два превключващи се режима (между този за печат и друг за уеб/мобилни приложения), то дизайнерът в Connect използва само HTML/CSS/JavaScript, както за печат, така и за дизайн при електронна комуникация. Оттук следват и предимствата на PlanetPress Connect:

  • Използване на общодостъпна технология за постигане на контрол, безпроблемна обработка и представяне на изходните данни.
  • Висока степен на гъвкавост, която позволява разработка и вграждане на JavaScript кодове, включително в материали, подготвени за печат.
  • Възможност за използване на съществуващи бази данни в XML/HTML стандарт и последващата им обработка и вграждане в печатни материали.


PlanetPress Connect няма почти никакви ограничения относно файловете с данни, които могат да бъдат ипортирани. Работата по тяхната обработка, както и по създаването на самия дизайн става с помощта на мишката, като желаните обекти се изтеглят и пускат до желаното място. Може да създвате модели за работа с данни, които да се използват от множество темплейти и обратно да използвате множество модели в един темплейт. Благодарение на това дизайнът вече не е свързан само с една база от данни.

По-късно през тази година ще бъдат представени нови версии и на други продукти от портфолиото на Objectif Lune – PreS Connect и PrintShop Mail Connect. За втората се очаква да бъде предложена опция за закупуване на годишен лиценз, който да дава право на неограничено ползване в този период.
Източник: www.objectiflune.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама