ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Objectif Lune обновява своите продукти

Objectif Lune обновява своите продукти

Сряда, 18 Март 2015 ( прочетена 1921 пъти)


В началото на месец Февруари Objectif Lune напрвиха световна премиера на своя нов продукт, наречен PlanetPress Connect в основата, на който стои новоразработена платформа.

Чрез нея ще бъде разширен маркетинговият фокус на компанията, насочен към автоматизация и оптимизация на бизнес процесите, свързани с обработка на данни.

 

PlanetPress Connect


Продуктът PlanetPress Connect е разработен изцяло наново в последните три години. Най-отличителното в тази версия е платформата за дизайн. Докато повечето модерни инструменти за създаване на шаблони за дизайн работят в два превключващи се режима (между този за печат и друг за уеб/мобилни приложения), то дизайнерът в Connect използва само HTML/CSS/JavaScript, както за печат, така и за дизайн при електронна комуникация. Оттук следват и предимствата на PlanetPress Connect:

  • Използване на общодостъпна технология за постигане на контрол, безпроблемна обработка и представяне на изходните данни.
  • Висока степен на гъвкавост, която позволява разработка и вграждане на JavaScript кодове, включително в материали, подготвени за печат.
  • Възможност за използване на съществуващи бази данни в XML/HTML стандарт и последващата им обработка и вграждане в печатни материали.


PlanetPress Connect няма почти никакви ограничения относно файловете с данни, които могат да бъдат ипортирани. Работата по тяхната обработка, както и по създаването на самия дизайн става с помощта на мишката, като желаните обекти се изтеглят и пускат до желаното място. Може да създвате модели за работа с данни, които да се използват от множество темплейти и обратно да използвате множество модели в един темплейт. Благодарение на това дизайнът вече не е свързан само с една база от данни.

По-късно през тази година ще бъдат представени нови версии и на други продукти от портфолиото на Objectif Lune – PreS Connect и PrintShop Mail Connect. За втората се очаква да бъде предложена опция за закупуване на годишен лиценз, който да дава право на неограничено ползване в този период.
Източник: www.objectiflune.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама