ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Océ VarioPrint 6000 уверено настъпва на българския печатен пазар

Océ VarioPrint 6000 уверено настъпва на българския печатен пазар

Сряда, 3 Февруари 2016 ( прочетена 1338 пъти)


Най-производителната серия от листови дигитални печатни системи в света Océ VarioPrint 6000, увеличи своето семейство в България, след инсталация на модела Océ VarioPrint 6200 Ultra+ в Дайрект Сървисиз – водещ оператор за транзакционен печат и производител на книги в малки и средни тиражи.

Vario

След детайлно проучване на възможностите на всички производители на професионални преси за дигитален печат и множество проведени тестове с широка гама от печатни медии, лидерът в транзакционния печат и в производството на книги в малки и средни тиражи на българския пазар - Дайрект Сървисиз, закупи и въведе в експлоатация в началото на месец Януари водещият модел на производителя Canon - Océ VarioPrint 6200 Ultra+.

Производствените възможности на машината, която печата със скорост от 200 А4 и 106 А3 изображения в минута, позволяват на Дайрект Сървисиз да поеме натоварвания до 5 милиона отпечатъка на месец, а при временно или постоянно надграждане със скорости на печат до 314 А4 и 168 А3 изображения в минута – 10 милиона отпечатъка на месец. С увеличаването на производствения си капацитет Дайрект Сървисиз осигурява на своите клиенти по-добро обслужване и по-бързо изпълнение на техните поръчки за транзакционен печат (отпечатване на финансови, маркетингови, уведомителни и други писма с променливо съдържание).

Благодарение на възможностите на новата си печатна преса, доставена и инсталирана от Саванто, Дайрект Сървисиз засилва позициите си и на друг стратегически за фирмата пазарен сегмент – дигиталния печат на книги в малки и средни тиражи. Създадена и оптимизирана специално за печат на книжни тела и двустранен печат, Océ VarioPrint 6200 работи с най-широката гама от медии в дигиталния печат, включваща офсетни, обемни, релефни и много други хартии. Перфектната регистрация лице/гръб, практически без никакво разминаване на отпечатаните изображения, ниската температура на изпичане на тонера, която не деформира медията, както и матовият отпечатък без допълнителни силиконови масла, спомагат за достигане на най-високото качество на крайните продукти, максимално доближаващо се до качеството на офсетния печат. Изключително конкурентната себестойност на отпечатаните страници допринася за достигането на по-добри ценови нива спрямо офсетните тиражи до 500 броя от дадена книга.

Допълнителна информация за Дайрект Сървисиз ООД може да се намери на directservices.bg, а технически подробности за Océ VarioPrint 6200 Ultra+ - на canon-europe.com; savanto.com.

Източник: savanto.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама