ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Océ VarioPrint i-series+ ново решение за листов инкджет

Océ VarioPrint i-series+ ново решение за листов инкджет

Понеделник, 30 Септември 2019 ( прочетена 331 пъти)


Canon представи нова версия на листовата си мастиленоструйна технология – Océ VarioPrint i-series+. Целта ѝ е да промени представите за листовия инкджет печат като позволи висококачествен печат с широка цветова гама на разнообразни стандартни хромови хартии за офсетов печат.

Océ VarioPrint i-series+

 

VarioPrint i-series+ е резултат от продължителна развойна дейност на Canon в областта на нововъведенията в мастиленоструйния печат. Новостите включват съчетание от технология на печат, фърмуер и мастила, които заедно предлагат високо качество на печат върху по-широка гама материали. Това е допълнено от решения за управление на работния поток, които увеличават производителността и създават нови възможности за приходи.

Характеристики на Océ VarioPrint i-series+:

  • Поддръжка на повече хартии с хромово покритие, което води до повече потенциални приложения, отнася се както за матови, така и за гланцови хартии с относително тегло до 300 г/кв. см.
  • Повишено качество на печат с нови мастила и подобрени възможности за управление на цвета, които предлагат по-широка цветова гама. Подобреното качество е постигнаточрез повишена оптична плътност, минимално заместване на сивия компонент в цвета (GCR) и увеличено общо намастиляване. Допълнително за високото качество на печат помагат усъвършенствана система за компенсация в случай на проблем с дюзите и възможността за запис и зареждане на CMYK криви.
  • Разширена JDF/JMF интеграция за повече възможности за автоматизиране на довършителни процеси и интеграция с MIS системи.
  • Увеличена производителност със скорост на едностранен печат до 170 страници в минута, максимална ширина на листа 50 см и система за управление на материалите PRISMAsync, която осигурява точен регистър лице-гръб на печата.
  • Добавени за и подобрени възможности за отдалечена поддръжка и планиране на сервизните дейности за по-добро организиране на производствения процес.
  • Цялостна автоматизация и чрез новата поддръжка за довършителна техника като системата за онлайн лакиране Plockmatic HD LED

Ще има и възможност за собствениците на предишното поколение на машините да ги обновят и да се възползват от предимствата на повишена производителност и новите мастила.

Източник: canon.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама