ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Oce представиха ColorStream 3500

Oce представиха ColorStream 3500

Петък, 28 Януари 2011 ( прочетена 2353 пъти)


Холандският производител на цифрови преси Océ заяви, че представянето на най-новата му машина ColorStream 3500 слага началото на “нова ера в производствения цветен печат”.

ColorStream 3500

ColorStream 3500 е високопроизводителна мастиленоструйна машина. Пълноцветната ролна преса може да печата на роли с ширина от 540 милмиметра. Océ са я създали за нуждите на потребители, които произвеждат промоционални и рекламни материали, пощенски кампании и книги.
Международният директор за маркетинга на ролните машини на Océ, Roland Stasiczek, каза, че представянето на ColorStream 3500 бетонира статусът на компанията на “най-големият доставчик на ролни преси в индустрията.” “ColorStream 3500 използва опита на Océ в цифровите технологии, за да предложи машина с разнообразни приложения, създадена на основата на доказана технология”, допълни Stasiczek
Новата печатна система предлага скорости до 75 метра в минута, което е еквивалент на 505 страници A4 в минута при конфигурация с един печатащ модул. За модел с два модула, скоростта нараства до 1 010 страници A4 в минута. Разделителната способност на машината е 600 точки на инч.

Машината се предлага в четирицветна конфигурация с възможност за добавяне на пети и шести цвят. Потребителите могат да поръчат и базов едноцветен модел с опция за надграждане за цветен печат.

Източник: printweek.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама