ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Oce Jetstream 2200 печата индивидуализиран вестник

Oce Jetstream 2200 печата индивидуализиран вестник

Понеделник, 19 Октомври 2009 ( прочетена 1902 пъти)


Oce Printing Systems съобщиха, че цифровата печатна система Jetstream 2200 е използвана за печат на първият индивидуализиран всекидневник, в който читателите сами избират съдържанието.

Вестникът стартира на Ifra Expo във Виена, Австрия. Съдържанието му се осигурява чрез сваляне на статии от регионални, национални и бизнес издания, както и от интернет. Oce участва в търговски проект в Берлин, наречен Niiu. Целта му е да позволи на абонатите да избират съдържанието на вестниците от определени източници на новини в мрежата.

Абонатът може да получава местни новини от регионален вестник, бизнес новини от финансова страница в интернет, и спортна информация от национално или международно издание. Всичко това се отпечатва на цветна преса на Oce и се доставя всекидневно. Jetstream 2200 печата индивидуализирания вестник в нощта преди доставката.

Вестникът ще се произвежда с Oce Jetstream 2200, машина с обявена скорост 150 метра в минута, която има възможност да отпечата повече от 2 000 тридесет и шест странични вестника в таблоиден формат за един час. Oce казват, че потребителите избират безплатно откъде да получават информацията. Издателите могат да насочат рекламата в изданието, като се насочват от избора на читателите за интересите им.

Oce Jetstream 2200

Източник: printingtalk.com

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама