ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Omet на LabelExpo

Четвъртък, 26 Юли 2012 ( прочетена 2411 пъти)


Компанията Omet се оказва единствената в сектора на тясно форматния флексопечат, успяла в кратки срокове да предложи редица иновационни продукти и решения.

В края на 2011 по време на Labelexpo Europe бяха представени машините от серията XFlex - X2 и X4, а на drupa направи дебют и модула за мастиленоструен печат Omet JetPlus. Представен бе и модул за офсетов печат с ръкави. На предстоящото изложение LabelExpo Americas в Чикаго също ще има новост от Омет – машината XFlex X6 с ширина на ролата 530 мм.

"Omet XFlex X6 530 е една сбъдната мечта" - казва директорът по продажбите и маркетинга на Omet г-н Марко Калкани. – "Нашият екип работи интензивно над този проект последните месеци за да предложи на клиентите всички възможни преимущества на XFlex Х6. Това са висока производителност при минимално количество брак при това в голям печатен формат. Други предимства са възможност за работа с широк гама материали, най-кратък път на преминаване на материала(по-малко брак) реализиран до този момент на такива машина, минималното време за пренастройване благодарение на ръкавна система. Също така съвременно устройство за контрол на регистъра VISION 2 и превъзходни системи за щанцоване и отстраняване на отпадъка. Всичко това прави Omet XFlex X6 най-изгодната придобивка от гледна точка на съотношението цена/качество".Машината Omet XFlex X6 530 ще бъде на щанда на компанията Omet Srl ( № 3123) на LabelExpo в Чикаго.

Източник: www.omet.it
Написа инж. Васил Станев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама