ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Omet на LabelExpo

Четвъртък, 26 Юли 2012 ( прочетена 2395 пъти)


Компанията Omet се оказва единствената в сектора на тясно форматния флексопечат, успяла в кратки срокове да предложи редица иновационни продукти и решения.

В края на 2011 по време на Labelexpo Europe бяха представени машините от серията XFlex - X2 и X4, а на drupa направи дебют и модула за мастиленоструен печат Omet JetPlus. Представен бе и модул за офсетов печат с ръкави. На предстоящото изложение LabelExpo Americas в Чикаго също ще има новост от Омет – машината XFlex X6 с ширина на ролата 530 мм.

"Omet XFlex X6 530 е една сбъдната мечта" - казва директорът по продажбите и маркетинга на Omet г-н Марко Калкани. – "Нашият екип работи интензивно над този проект последните месеци за да предложи на клиентите всички възможни преимущества на XFlex Х6. Това са висока производителност при минимално количество брак при това в голям печатен формат. Други предимства са възможност за работа с широк гама материали, най-кратък път на преминаване на материала(по-малко брак) реализиран до този момент на такива машина, минималното време за пренастройване благодарение на ръкавна система. Също така съвременно устройство за контрол на регистъра VISION 2 и превъзходни системи за щанцоване и отстраняване на отпадъка. Всичко това прави Omet XFlex X6 най-изгодната придобивка от гледна точка на съотношението цена/качество".Машината Omet XFlex X6 530 ще бъде на щанда на компанията Omet Srl ( № 3123) на LabelExpo в Чикаго.

Източник: www.omet.it
Написа инж. Васил Станев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама