ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet P.V.S. инвестира във FlexLiner – десетата си система за влагане от Muller Martini

P.V.S. инвестира във FlexLiner – десетата си система за влагане от Muller Martini

Неделя, 30 Ноември 2014 ( прочетена 1611 пъти)


2014 е рекордна година за унгарската компания Prospekt Versand Service.

P.V.S. инвестира във FlexLiner

 

За Prospekt Versand Service (P.V.S.) в унгарския град Сопрон 2014 е рекордна година. Компанията е водещ производител на рекламни вложки в Европа и в момента купува нов FlexLiner от Muller Martini. Тази стъпка следва инвестицията във високпроизводителна система за влагане Integro, две системи AlphaLiner и шест Biliners.

Базираните в Сопрон Sopron, P.V.S. обработва повече от един милиард продукта(брошури, книги, каталози) годишно с обща маса от около 35000 тона. Те са предназначени за домакинства в Австрия, Германия, Холандия, Швеция, Унгария, Чехия и Хърватия. Това съответства на почти 130 тона продукция на работен ден и натоварванията нарастват.

„Тъй като рекламните брошури продължават да са популярни и обемите на поръчките на съществуващите ни клиенти са нараснали значително, 2014 е рекордна година за нас,“ каза Erich Romano, който е основал компанията през 1991 заедно с бизнес партньора си Johann Ungerböck. „Без Integro, което купихме преди две години, нямаше да можем да изпълним всички тези поръчки,“ каза успешния австрийски бизнесмен.

В момента Integro е на път да достигне лимита на производителността си, затова P.V.S. инвестира във FlexLiner, десетата си система за влагане от Muller Martini. Според основателя и изпълнителен директор на компанията, има две основни причини за закупуване на FlexLiner, система, която е впечатлила Romano още при представянето си на Drupa през 2012. „Първо, харесвам ротационния принцип, което означава, че всички вложки  първо се събират и след това се влагат, което е голямо предимство, особено, ако са голям брой. Второ, FlexLiner е оптималното решение за влагане на вложки във вложките, което е успешен бизнес модел на компанията ни.“

Новият FlexLiner на P.V.S. има подаващ апарат за основното изделие и осем апарата за вложки. Очаква се да влезе в действие в производствената база в Сопрон, която е отворена през 2007, през февруари догодина.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Текста написа: Мартин Новев
 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама