ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet P.V.S. инвестира във FlexLiner – десетата си система за влагане от Muller Martini

P.V.S. инвестира във FlexLiner – десетата си система за влагане от Muller Martini

Неделя, 30 Ноември 2014 ( прочетена 1785 пъти)


2014 е рекордна година за унгарската компания Prospekt Versand Service.

P.V.S. инвестира във FlexLiner

 

За Prospekt Versand Service (P.V.S.) в унгарския град Сопрон 2014 е рекордна година. Компанията е водещ производител на рекламни вложки в Европа и в момента купува нов FlexLiner от Muller Martini. Тази стъпка следва инвестицията във високпроизводителна система за влагане Integro, две системи AlphaLiner и шест Biliners.

Базираните в Сопрон Sopron, P.V.S. обработва повече от един милиард продукта(брошури, книги, каталози) годишно с обща маса от около 35000 тона. Те са предназначени за домакинства в Австрия, Германия, Холандия, Швеция, Унгария, Чехия и Хърватия. Това съответства на почти 130 тона продукция на работен ден и натоварванията нарастват.

„Тъй като рекламните брошури продължават да са популярни и обемите на поръчките на съществуващите ни клиенти са нараснали значително, 2014 е рекордна година за нас,“ каза Erich Romano, който е основал компанията през 1991 заедно с бизнес партньора си Johann Ungerböck. „Без Integro, което купихме преди две години, нямаше да можем да изпълним всички тези поръчки,“ каза успешния австрийски бизнесмен.

В момента Integro е на път да достигне лимита на производителността си, затова P.V.S. инвестира във FlexLiner, десетата си система за влагане от Muller Martini. Според основателя и изпълнителен директор на компанията, има две основни причини за закупуване на FlexLiner, система, която е впечатлила Romano още при представянето си на Drupa през 2012. „Първо, харесвам ротационния принцип, което означава, че всички вложки  първо се събират и след това се влагат, което е голямо предимство, особено, ако са голям брой. Второ, FlexLiner е оптималното решение за влагане на вложки във вложките, което е успешен бизнес модел на компанията ни.“

Новият FlexLiner на P.V.S. има подаващ апарат за основното изделие и осем апарата за вложки. Очаква се да влезе в действие в производствената база в Сопрон, която е отворена през 2007, през февруари догодина.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Текста написа: Мартин Новев
 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама