ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PANTONE 18-3838 Ultra Violet е цвета на годината за 2018

PANTONE 18-3838 Ultra Violet е цвета на годината за 2018

Неделя, 10 Декември 2017 ( прочетена 794 пъти)


Драматично провокативен и многозначителен нюанс на лилавото, PANTONE 18-3838 Ultra Violet изразява оригиналност, изобретателност и вдъхновено мислене, което ни води към, бъдещето.

 

PANTONE 18-3838 Ultra Violet

 

Комплексен и съзерцателен, Ultra Violet съдържа намек за космическите мистерии, интригата на предстоящото и открития, отвъд това, което знаем. Обширното и безкрайно нощно небе е символично за това, което е възможно и продължава да вдъхновява желанието да се стремим към свят отвъд нашия собствен.

„Живеем във време, което изисква изобретателност и въображение. Това е типа творческо вдъхновение, характерно за PANTONE 18-3838 Ultra Violet, виолетово, базирано на синьо, което стимулира вниманието и потенциала ни на ново ниво. От изследване на нови технологии и дебрите на галактиката, до артистично изразяване и духовно издигане, Ultra Violet озарява пътя, който предстои да изминем.“
Leatrise Eiseman, изпълнителен директор, Pantone Color Institute

Енигматичните лилави цветове отдавна символизират алтернативната култура, неконвенционалното и артистичното вдъхновение. Музикалните икони Принс, Дейвид Боуи и Джими Хендрикс въвеждат нюанси на Ultra Violet на преден план в западната поп култура като израз на индивидуалност. Нюансирана и пълна с емоция, дълбочината на PANTONE 18-3838 символизира експериментаторския дух и се бори с конформизма, като стимулира личностите да си представят своя уникален отпечатък върху света и да разширят границите на креативността си.

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев


PANTONE 18-3838 Ultra Violet е индустриален цвят. Няма да го намерите в стандартните скали, които се използват за офсетов и цифров печат от типа на Pantone Formula Guide или Pantone COLOR BRIDGE.
За да откриете хартиена мостра на цвета, можете да използвате скалата Pantone FASHION, HOME + INTERIORS.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в рекламно производство
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама