ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PDF Print Engine 4 от Adobe

PDF Print Engine 4 от Adobe

Вторник, 5 Юли 2016 ( прочетена 1322 пъти)


Adobe представи четвъртата версия на Adobe PDF Print Engine (APPE 4), високоскоростният контролер, използван от водещите производители на решения за печат, който контролира над 150 000 печатни производства в цял свят.

PDF Print Engine 4 от Adobe

 

„Най-бързата и надеждна технология за обработка на PDF“ APPE 4 ще осигури по-висока ефективност на производството и нови възможности за работа с цветове, за да разшири водещата позиция на Adobe на пазара на печатни технологии, коментират от компанията. APPE 4 цели да позволи на печатниците да направят работния процес по-ефективен и да увеличи възможностите за печалба.

Нововъведения в Adobe PDF Print Engine 4

  • Tile Parallel Processing (TPP) позволява използване на Mercury RIP архитектура за широкоформатен печат. TPP увеличава производителността на системата като разделя големи файлове като плакати, табели и архитектурни чертежи, на по-малки секции, всяка от които се обработва от отделна инстанция на APPE, чрез отделно ядро на процесора. Чрез едновременна обработка на няколко секции, TPP значително намалява времето за обработка.
  • Производителността за графики, които съдържат повтарящи се мотиви в големи области, вече е увеличена 10 пъти.
  • Възпроизвеждането на ефекти, базирани на сенки, е по-плавно от всякога. Нови алгоритми, разработени от учените на Adobe, се грижат за равномерно възпроизвеждане на дълги преливки, особено в точките, където нюансите могат да се променят рязко.
  • Разширена поддръжка на допълнителни цветове. Новата система поддържа до 127 цветови канала.

Интеграция
Водещите компании в индустрията използват мощта на APPE 4 в следващата генерация решения за управление на печатното производство. За дизайнерите APPE 4 осигурява гаранция, че техният дизайн ще бъде възпроизведен при печат без нежелани изненади. APPE 4 използва същите технологии като Adobe InDesign CC, Illustrator CC, Photoshop CC и Acrobat DC и е оптимизиран за най-новите им версии. Това гарантира надеждност при работа и одобрение и намалява необходимостта от корекции в последния момент.

PDF Print Engine 4 вече е достъпен за партньорите на Adobe. Той ще достигне до печатниците през 2016 и ще бъде интегриран в следващото поколение решения за предпечат на най-уважаваните доставчици в графичната индустрия.

Източник: http://news.adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама