ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PDF Productivity Pack Bundle - бюджетно решение за малки печатници

PDF Productivity Pack Bundle - бюджетно решение за малки печатници

Сряда, 6 Март 2013 ( прочетена 995 пъти)


Enfocus Software и Dynagram предлагат съвместно комбиниран софтуерен пакет съдържащ PitStop Pro 11 и inpO2 5.0 Wizard.

Двата Adobe Acrobat плъгина дават на малките печатници решение за цялостно подготвяне на PDF файлове при печат на дигитални или офсетови машини. Пакетът съчетава два от най-често използваните продукти на цената на един.

Dynagram inpO2 Wizard предлага лесен начин за създаването(монтаж) на готови за печат файлове само в няколко стъпки. Нужно е да качите PDF файлове, да изберете стил и размери, да сложите марки и да печатате.

dynagram

Enfocus PitStop е един от често използваните в бранша инструменти за проверка и оптимизация на PDF файлове преди печат. Той може да открие и коригира стотици различни проблеми възникнали във файла по време на обработката му и останали незабелязани. Такива проблеми са например липсващи шрифтове, невъзпроизводими цветове и др. Последната версия на плъгина разполага с опцията Smart Preflight, която позволява проверката да се персонализира за всяко работно място в зависимост от специфичните изисквания за производство. Това гарантира, че файлът ще бъде правилен при подаването му за печат.

enfocus

„В днешната свръх конкурентна печатна индустрия малките дигитални студия и печатници се нуждаят от ефективен начин за бързо и лесно подготвяне на файловете си с възможно най-малко грешки и пропуски“, коментира Alex Hamilton, директор „бизнес развитие“ на Enfocus. „Този пакет дава възможност за бърз, лесен и евтин начин да се уверете, че файловете ви ще са отпечатани правилно, а пространството на листа ще е използвано максимално.“

„Предимствата при използването едновременно на Enfocus и Dynagram са неоспорими,“ казва Josée Dutil, търговски директор на Dynagram.

За сега пакетът се предлага само в САЩ и Канада, като препоръчителната му цена на дребно е $ 799, тя ще е валидна до 31 август 2013.

Преведе: Радина Дойнова
Източник: ht.lyprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама