ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PDF2ID 3 вече в продажба

PDF2ID 3 вече в продажба

Понеделник, 13 Септември 2010 ( прочетена 2134 пъти)


Новата версия на продукта на Recosoft за преработване на PDF-и в документи за InDesign има повече от 150 нововъведения и подобрения.

Recosoft Corporation вече доставя PDF-to-InDesign 3.0 във версиитеStandard и Professional. Приложението за конвертиране работи с Windows и Mac. То използва информацията за възстановяване, която се съдържа в PDF файла, за да го превърне в документ, който може да бъде редактиран в InDesign. PDF2ID 3.0 включва повече от 150 нови функции и подобрения и работи с Adobe InDesign CS3, CS4 и CS5.

PDF2ID v3.0 позволява преобразуването на PDF-и със страници с различни размери в файл за InDesign със съответстващи страници. Програмата има и нови опции за контрол на начина на обработка на графичните елементи, които гарантират по-пълно съответствие в получения файл за InDesign. “PDF2ID е необходим инструмент за всеки потребител на InDesign, който иска да превръща PDF-и в документи за InDesign” каза Chris Kitchener, продуктов мениджър на Adobe InDesign. “Просто в момента няма друго такова решение на пазара.”

Новата версия на програмата е съвместима с InDesign CS5 и поддържа преобразуване на документи със страници с различни размери. Сред новите функции е и възможността за свързване каретата между страниците. Така каретата, които имат общо съдържание могат да бъда свързани автоматично. PDF2ID v3.0 разделя текста, графичните обекти и таблиците в отделни слоеве, които създава автоматично. Така документите стават по-лесни за редактиране. Добавен е нов панел за графични опции, които осигурява подобрен контрол върху начина на обработка на векторните и растерни изображения.

Цената на PDF2ID Standard v3.0 е 299.00 американски долара, версията Professional се предлага за 399.00.

PDF2ID 3

Източник: recosoft.com

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Производство на реклами
гр. София
фирма АРД ЕООД

Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама