ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

PENSTICK™

Четвъртък, 6 Юли 2006 ( прочетена 1817 пъти)


Новият рекламен материал, който отдавна търсите!

В листа на предлаганите от нас специални материали вече е включен и един нов продукт носещ търговското наименование PENSTICK™. Това е ново-разработен синтетичен материал на фирмата Molco – Белгия, предназначен за отпечатване на етикети, стикери, рекламни, информационни и предпазни материали, използвани в различни отрасли на промишлеността и рекламата.

Харктерно за този продукт е, че на него няма нанесено лепило, но той въпреки това се лепи! Липсата на лепило предоставя редица предимства и дава възможност етикета или рекламния надпис да се сваля или премества лесно, без да оставя следи и петна върху продукта/материала върху които е залепен.

 PENSTICK™ се използва за прилепване към гладки повърхности – стъкло, стъклени и порцеланови съдове, санитерен фаянс, прозорци, коли, електрически домакински уреди и много други. Намира приложение в рекламата за различни декорации, информационни табла, надписи и апликации.

 PENSTICK™ е особено подходящ за облепване и брендване на автомобили, особено в случайте, когато се изисква рекламите и надписите да не са особено дълготрайни и да се махнат лесно, без остатъчни петна от лепило по автомобила. Отпечатаните реклами могат много лесно да се свалят и поставят отново, при това многократно

 PENSTICK™ може да се печати при използване на повечето от съвремените печатни технологии: Offset-UV, Flexo-UV, Screen, Letterpress, Thermal transfer, Digital. Може да се щанцова и да се използва при автоматични залепващи устройства.

 PENSTICK™ се доставя на листа и на роли, бял, цветен и прозрачен.

 PENSTICK™ е нещо ново на пазара и ще Ви изненада!

 PENSTICK™ е вече във Вашите ръце. Открийте го и за Вашите клиенти. Не се колебайте, обадете ни се за мостри, оферти и допълнителни разяснения.Източник: Папирус


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама