ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PLEXIGLAS RADIANT - идеалният материал за коледни играчки и сувенири

PLEXIGLAS RADIANT - идеалният материал за коледни играчки и сувенири

Вторник, 20 Декември 2011 ( прочетена 4717 пъти)


PLEXIGLAS RADIANT отразява светлината във всички цветове на дъгата, което го прави подходящ за много приложения, които привличат вниманието.

Продуктът на Evoink Industries представлява PLEXIGLAS с едностранно покритие, което отразява светлината на околната среда. Чрез нея той създава собствен светлинен ефект, който променя цвета си в зависимост от ъгъла, под който го наблюдавате. PLEXIGLAS Radiant променя цвета си в зависимост от зрителния ъгъл, като създава отражения и сияе във всеки от цветовете на дъгата. Материалът е лесен за рязане, фрезоване, пробиване, огъване и полиране. Чрез нагряване може да бъде оформен в почти всякаква форма.

Тези възможности правят PLEXIGLAS RADIANT подходящ материал за създаване на продукти, които привличат погледа, табели, които грабват вниманието, ефектни знаци и динамични, разноцветни павилиони на изложения и декорации за магазини. PLEXIGLAS RADIANT може да бъде обработван като всеки друг материал PLEXIGLAS, като се вземат предвид няколко специални изисквания. Предлага се на листове с дебелина 3 милиметра и размери при стандартен гланцов материал 1219х2438 мм, а при структурен 1380х3050 мм.

Структурният се нарича PLEXIGLAS Textured Sheet RADIANT и се предлага във варианти: линии, медена пита, пирамиди.Ярките цветове и начинът, по който се преливат привличат вниманието както на деца, така и на възрастни. Тази удивителна игра на цветовете може да привлече вниманието на клиентите, когато бъде използвана за рекламни табели и знаци.

PLEXIGLAS RADIANTPLEXIGLAS RADIANTPLEXIGLAS RADIANT

Тези качества правят PLEXIGLAS RADIANT за изработка на атрактивни коледни играчки в преливащи се цветове. Тази колекция предлага голямо разнообразие от играчки, които могат да се използват както самостоятелно, така и за декорация на коледното дръвче. Сред тях са елхички, еленчета, дядо Коледа и снежни човеци, които можете да окачите на прозорците и подаръците, за да създадете коледно настроение.

Вижте и някои други приложения на PLEXIGLAS RADIANT.

Материалът се предлага в България от фирма Туплекс.

Източник: plexiglas-shop.com
Текста написа: Мартин НовевВижте още за плаексигласа като материал.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец (м/ж) в печатница
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Работник на лепачна машина (биндер)
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама