ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PRINT IMAGING & SIGN EXPO в София

PRINT IMAGING & SIGN EXPO в София

Понеделник, 3 Октомври 2011 ( прочетена 2774 пъти)


От 5 до 8 октомври 2011 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе международната В2В изложба PRINT IMAGING & SIGN EXPO.

Организатори са Агенция Булгарреклама, Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи (БАПРИЕ) и новоучредената Българска асоциация за съвременна графика и печат.

PRINT IMAGING & SIGN EXPO

Десетото юбилейно издание на PRINT IMAGING & SIGN EXPO ще бъде официално открито на 5 октомври в 16:00 ч от г-н Люк Стигман – Президент на Европейската федерация на производителите на светлинни реклами /ESF/. В дните на изложбата ще се състои Годишна среща на УС на Федерацията, на която ще присъстват председателите на над 17 Европейски асоциации за производство на светлинни реклами.

Повече от 40 водещи български и чуждестранни компании ще представят на изложението новости, тенденции и последни технологии в сферата на дизайна, печата, фотографията, рекламата и визуалните комуникации.

PRINT IMAGING & SIGN EXPO предлага най-новите решения, свързани с производството на външна реклама и рекламно-информационни елементи.
Светлинните реклами и внедряването на модерни системи за отразяване на информация са сред новите тенденции, които активно се налагат в големите градове и влизат в ежедневието на съвременния човек. Светодиодното осветление (табла с валутни курсове, електронни часовници, аптечни кръстове, табла за спортни състезания, дисплеи в превозните средства или търговската мрежа и т.н.) ще бъде ефектно демонстрирано на изложението. За първи път в България се представят светодиодни модули, чийто ъгъл на светене е 180 градуса, засветяват се малки букви с дебелина до 3 см и огромни букви и обекти с височина над 3 м. Първа е появата и на друга иновация - уникално тънки обемни светещи букви с дебелина 2,5 и 3,0 см при много по-висока интензивност на светене, резултат от разработено специално осветление.

Ще бъдат представени редица нестандартни решения за реклама, включително ефектен визуален тунинг на автомобили.
Еко продуктите са завоювали заслужено място и внимание на бизнес форума - нови модели биоразградими еко химикалки с корпус от царевица, нов дизайн на работен Еко календар издание 2012 от 100% рециклирана хартия, еко-солвентни мастила за почти всички модели широкоформатни принтери и др.

Редица иновации в материалите, представени на PRINT IMAGING & SIGN EXPO, са отговор на предизвикателствата в сферата на дизайна, изкуството, строителството, текстилната индустрия и други производства. Ще бъдат представени нови софтуер, хардуер, машини, мастила, гама от медии, системи за печат и палитри от ефектни повърхности, които отговарят на съвременните стандарти. Сред тях са системата за дигитална цветна проба с принтер Epson Stylus Pro 4900 (формат А2 с награда TIPA за 2011 г.) и най-продаваният софтуер за цветна проба в света Efi Colorproof (несравнимо качество и цена за много печатници, рекламни агенции, prepress или дизайн студиа). Своите изключителни предимства ще демонстрират системите OPUS за подвързване на фото-книги, менюта, каталози, чертежи и документи.

Професионалистите могат да се запознаят и с офис техника за рекламната индустрия от световноизвестни марки, като високоскоростните лазери MACSA за надписване на метални и неметални сувенири за по-малко от една секунда/брой, новите принтери за широкоформатен дигитален печат от НР Designjet L25500 с латексови мастила на водна основа (високопродуктивни, с висока резолюция и щадящи околната среда) и др.

Това са само някои от новите и оригинални решения, които PRINT IMAGING & SIGN EXPO ще предложи на професионалната аудитория в дните на изложението.

Повече информация на www.iec.bgprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама