ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Panther – инкджет технология от Xeikon

Panther – инкджет технология от Xeikon

Четвъртък, 30 Март 2017 ( прочетена 1161 пъти)


Компанията, която досега залагаше на решения със сух тонер навлиза на мастиленоструйния пазар с машина за етикети с UV drop-on-demand технолология.

Panther – инкджет технология от Xeikon

 

Белгийският производител, който е собственост на Flint Group, планира да засили позицията си в печата на етикети в конкурентната пазарна среда. Новият Xeikon PX3000 печата от рола на рола с глави Kyocera, съчетани с новите PantherCure мастила на Xeikon. Разделителната способност е 600dpi, скоростта 50m/min, а ширината на медията до 350mm. Ширината на печат  е 330mm. Машината печата в CMYK и бяло, като опцията за бяло все още е в процес на разработка.

Машината е предназначена за печат на самозалепващи етикети за индустриални приложения, както и за козметичната индустрия.
Wim Maes, Xeikon изпълнителен директор на Xeikon I президент на дивизията за дигитален печат на Flint Group каза, че фирмата е чакала да навлезе в инкджета когато „пазарът е готов и технологията е готова. Много клиенти дойдоха при нас и ни помолиха да направим това.‘

PX3000 се произвежда за Xeikon от неназован партньор. Той беше показан тази седмица на Xeikon Café и ще бъде демонстрирана на Labelexpo през септември. Машината ще бъде доставена на европейска компания за бета тестове след края на Xeikon Café, като тестовете ще продължат до Labelexpo. Плановете са компанията да приема поръчки на шоуто.

Източник: xeikon.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама