ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Pantone представи сериите Pantone Plus за 2014

Pantone представи сериите Pantone Plus за 2014

Четвъртък, 13 Март 2014 ( прочетена 1933 пъти)


Компанията Pantone, обяви добавянето на 84 нови цвята към сериите Pantone Plus, както и артистична версия на кориците, която ще се предлага за някои от скалите от сериите.

Pantone Plus за 2014

 

Общият брой цветове в Pantone Plus вече 1 755, 84-те нови цвята са от червената и розовата гама, включени са и ярки сини, зелени и виолетови. Новите цветове ще се предлагат във версии за хартия с и без хромово покритие. Тези цветове, както и 336-е цвята, представени през 2012 са интегрирани в скалите, за да се постигне правилна последователност на цветовете.

 

Pantone Plus за 2014


„Повече от 50 години Pantone е посветен на осигуряването на инструменти за работа с цветове, които вдъхновяват и подкрепят дизайнерите в усилията им да създадат бляскави, запомнящи се проекти,“ каза Karen Lantelme, директор на креативния маркетинг в компанията. „84-те нови цвята, съчетани със селекцията артистични корици допълнително разширяват ангажимента ни към дизайнерите и подчертават огромното въздействие на цветовете върху дизайна.“

 

Pantone Plus за 2014Артистичното издание на кориците включва работата на двама творци от Pantone Canvas, безплатната онлайн система за споделяне на проекти на Pantone. Pantone Formula Guide и Pantone Solid Chips имат корици, базирани на проект на дизайнера Tímea Andorka. Pantone Color Bridge има корици, вдъхновени от дизайнера Yo Az. Всяка скала от тези серии ще използва изображение от негов проект, наречен „Дъга“.

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама