ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Pantone hueyPRO - универсалното решение за настройка на цветопредаването

Pantone hueyPRO - универсалното решение за настройка на цветопредаването

Сряда, 28 Февруари 2007 ( прочетена 1810 пъти)


Как да разчитаме на правилно цветопредаване? Такъв въпрос застава пред много потребители, които искат да бъдат сигурни, че ще видят на фотоснимките и видеозаписите именно тези цветове, които трябва.

Компанията Pantone, чийто авторитет в областта на средствата за корекции на цветопредаването е беспорен, представи ново универсално решение за настройка на цветопредаването - hueyPRO. Новината се отнася за вече известното семейство huey и е ориентирана за широкия кръг потребители (от домашните потребители - ентусиасти във фотографията до професионалисти, работещи в сферата на предпечатната подготовка на издания).

Универсалността на hueyPRO се изразява в това, че еднакво добре работи с монитори на базата на електронно-лъчеви тръби и течнокристалните панели. Основните достойнства на hueyPRO са лесната експлоатация и същевременно наличието на допълнителни функционалности присъщи на устройства от висок клас.

По размери и форма hueyPRO напомня маркер. Устройството може динамично да променя настройките на параметрите в зависимост от изменеието на осветеността. Програмното обезпечаване, влизащо в комплекта hueyPRO дава нови опции за управление на параметрите, включително яркост, контраст, гама и др.

От PANTONE обещават, че hueyPRO ще се появи на пазара през април тази година. Цената, препоръчана за продажба на дребно в САЩ е 129 долара. По простия модел huey, ориентирана за домашните потребители се продава сега в САЩ на цена по-малка от 90 долара.

Източник: ixbt.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама