ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Pepsi постигнаха пазарен успех чрез опаковки, привличащи погледа

Pepsi постигнаха пазарен успех чрез опаковки, привличащи погледа

Петък, 5 Ноември 2010 ( прочетена 2413 пъти)


Качеството на печата, осигурено от Ball Packaging, е имало решаващо значение за успеха.

Като част от рекламна кампания на Pepsi Cola, Ball Packaging Европа са отпечатали на кутийките Pepsi, снимки на някои от най-добрите футболисти в света. Сред тях са Франк Лампард, Тиери Анри и Дидие Дрогба. Печатът е осъществен чрез флексографската технология на EskoArtwork. Оптиката с висока резолюция на CTP системата CDI Spark позволява директно експониране на клише за флексографски печат с резолюция, която запазва и най-дребните детайли.

Резултатите говорят достатъчно – кампанията е привлякла повече от 1,4 милиона потребители. Pepsi са имали най-високия си дял в продажбите по време на Световното първенство по футбол.

Ето какво каза Gary Brown, управител за Великобритания на Ball Packaging Европа: “Изпъкването на телесните цветове, което постигнахме, както и детайлите на дребния текст с информацията за хранителната стойност, бяха много впечатляващи”. Според  Brown, резултатите са особено задоволителни, защото са постигнати чрез флексопечат при скорост на производството. “Това значи, че можем да предложим на клиентите си решение с изключително качество и добавена пазарна стойност”, допълни той.

Ball Packaging PEpsi

Източник: cmykdigest.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама