ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Perfect Effects 9 - мощен инструмент за прилагане на ефекти към снимки вече е безплатен

Perfect Effects 9 - мощен инструмент за прилагане на ефекти към снимки вече е безплатен

Неделя, 17 Май 2015 ( прочетена 2339 пъти)


Perfect Effects 9 Free позволява на потребителите да добавят с лекота различни ефекти – от завоалирани до впечатляващи, към снимките си, за да създадат изображения с настроението и стила, които желаят.

Perfect Effects 9 Free

 

Продуктът на onOne предлага гъвкав и лесен начин за добавяне на всевъзможни ефекти в средата на Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom, Apple Aperture, или като самостоятелно приложение.

Предварително подготвени режими

В случая тествахме самостоятелната (и вече напълно безплатна!) версия на програмата. Използването ѝ е напълно интуитивно. След като инсталирате и стартирате Perfect Effects 9, просто трябва да завлечете снимка на стартовия екран.

Това ви дава незабавен достъп до предварително дефинирани, разделени в удобни категории, които можете да прегледате как ще изглеждат в реално време, като просто цъкнете върху тях с мишката. Можете да приложите всеки от тези ефекти за секунди. С лекота можете и да създавате и запазвате нови потребителски режими.

Инструменти за фина настройка

Това, обаче, далеч не е всичко. Perfect Effects 9 предлага инструменти, с чиято помощ да направите фина настройка на ефектите, които прилагате. Това включва разнообразна колекция инструменти за създаване на маски на част от изображението. Всяко ниво на настройка в приложението предлага предварително записани варианти, но дава и възможности за пълен контрол на потребителя.

Забележително приятен за работа е инструментът Adjustment Brush, който ви позволява да приложите определен ефект (промяна на яркостта/контраста, цветността и много други) към определена част от изображението. Интересното е, че можете да промените изгледа на избраните области с лекота по всяко време. Всъщност този инструмент автоматично създава маска в нов слой и прилага корекциите само към част от снимката, без да разрушава оригинала.

 

Perfect Effects 9 FreeФилтри

Perfect Effects 9 включва внушителна колекция от филтри, които можете да прилагате към цялото изображение или части от него, да комбинирате и да настройвате според нуждите. Просто изберете филтъра, който е най-близък до ефекта, който търсите и използвайте инструментите и плъзгачите, за да постигнете точно това, което ви трябва.

Системни изисквания

Perfect Effects 9 поддържат 64-битови Windows или OS X системи с 8 GB RAM и Intel Core 2 Duo, Xeon или по-бързи процесори.
Заключение

Perfect Effects 9 предлага впечатляващи възможности за контрол при прилагане на ефекти към снимките, съчетани с изключително лесна за работа и интуитивна среда, удобни инструменти и огромен брой предварително подготвени настройки, които могат да се редактират. Единственият недостатък, който забелязах са високите системни изисквания и относително бавната работа на приложението.

Когато излезе на пазара, цената на Perfect Effects 9 беше около 60 американски долара (колкото в момента е цената на актуалната версия 9.5) и според мен това осигуряваше повече от впечатляващо съотношение цена – възможности. Сега, когато onOne го предлагат напълно безплатно, не си струва да се замислите и за секунда преди да го свалите.

Свалете Perfect Effects 9 оттук.
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама