ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PowerCoat Alive – смарт хартията на бъдещето

PowerCoat Alive – смарт хартията на бъдещето

Сряда, 21 Ноември 2018 ( прочетена 1092 пъти)


Анталис , водещият дистрибутор на хартия, материали за опаковане и медии за широкоформатен печат в Европа, представя най-новия си продукт Powercoat Alive, произведена от ArjoWiggins.

PowerCoat Alive


Powercoat Alive e смарт хартия, с вградена NFC (Near Field Communication) технология, която позволява на смарт устройства да четат дигитална информация, без да е необходимо специално приложение или QR код. С Powercoat Alive Анталис отваря нови хоризонти за хартията и печатните материали, като им дава възможност да носят допълнителна информация и да събират данни за поведението на потребителите, получили даден печатен материал.

Powercoat Alive е ново поколение хартия и е първата хартия в света с вградени NFC чипове. Един лист се състои от 3 слоя хартия: два слоя от стандартни ефектни хартии от марки като Conqueror или Curious Collection, между които има слой от PowerCoat, с предварително отпечатани RFID схеми и силициев чип.

PowerCoat ALIVE е подходяща е за дигитален печат и конвенционален печат. Това позволява приложенията и в списания, опаковки, етикети на дребно, книги, козметика и други печатни материали, чиято стойност се увеличава когато ги направим интерактивни и предоставящи допълнително съдържание, специални оферти, информация за продуктите и т.н.

Например, кутия от бижутерен магазин, която с едно докосване на телефона ни отвежда до онлайн магазина на марката или до специална страница с промоция или код за отстъпка.Powercoat Alive се предлага във вариант на листове хартия и на малки етикети, за да осигури повече приложения и гъвкавост.


Минималното количество за поръчка е 1 пакет хартия или 100 бр етикети. Поради специфичността на продукта, PowerCoat Alive се предлага само по поръчка с кратки срокове на доставка. За да предложи максимална приложимост има варианти от 2,4 или 25 чипа в лист. Има точна схема за разположението на чиповете, за да може лесно да се съобрази размера на изделието.

 

PowerCoat Alive


Кодиране на PowerCoat Alive
При закупуването на пакет от PowerCoat ALIVE получавате достъп до специално разработена онлайн платформа. Там можете да създадете профил, след което да въведете номера на партидата, посочен върху опаковката, както и желания URL адрес, за да кодирате пакета. Трябва само веднъж да въведете този URL адрес и всички листове в пакета автоматично ще бъдат кодирани с него.


Цялата регистрация и кодиране отнема няколко минути. Чиповете са активни 2+ години и в рамките на този период имате възможност да променяте многократно URL адреса, до който чиповете водят. Така реално удължавате живота на печатните материали и придавате добавена стойност на Вашите материали.PowerCoat Alive

Предимствата на PowerCoat Alive са много:

  • Получавате огромно количество данни чрез нашите специализирани платформи за анализ, които Ви позволяват да измервате въздействието на своите кампании и да разбирате по-добре поведението на клиентите си.
  • Имате възможност да променяте URL адреса, до който да водят чиповете.
  • Имате информация за броя свързванията
  • Избирате между няколко варианта за цветове на картони и етикети.


PowerCoat Alive
За повече информация, попитайте Анталис България!print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама