ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PrepressBG на 2 години!

PrepressBG на 2 години!

Четвъртък, 19 Май 2005 ( прочетена 1594 пъти)


На 19 май, PrepressBG, навършва 2 години.

zaglavie

Това щеше да пише, ако бяхме някое сериозно издание.

Ама ние не сме. И не искаме да бъдем сериозни, надути, академични. Искаме да сме само полезни и донякъде забавни. Така поне си мислехме, че искаме да станат нещата, преди две години.

Всичко започна с идеята на един ентусиаст – предпечатар, който нарече себе си Мазньо и реши да сподели опит, информация и възможни съвети с всички желаещи. Не от добра воля и щедрост, а защото и той като много хора, се луташе и всеки ден търсеше помощ от колеги, по чужди сайтове и разни апокрифни книги. Добре, че бързо намери съмишленици, които и те, като него, заблудени се намериха и събраха.

Така се роди и форум, който събра видни предпечатари. Някои от тях – пишещи ентусиасти, други - тайно четящи. И няколко модератори – да са живи и здрави! Без тяхната помощ, форумът нямаше да е това, което е. Бурни овации, моля!

А сайтът.... той като 2 годишните деца, си расте. Взе, че проходи и проговори. Порастнаха му зъбки. Ориентира се в околния свят, който все още, му се струва приветлив. Добре, че има много баби да го гледат. Ама не от онези баби, дето им било хилаво бебето. Пък те бабите, не са точно баби, а едни старчоци, дето по компютрите нещо пипат, пият бира и  нещо като бахур похапват... И го дундуркат това 2 годишното келеме. Защото, всичко в живота започва с малките стъпчици и големите грижи.

Хиляди благодарности за тези грижовници!

Да са живи и здрави всички, дето се грижат за малкото PrepressBG. Добре дошли и тези, които му се радват и  само отдалече. Благодарности към всички, които помагат в отглеждането и растежа. Да сте живи и здрави. И наздраве!

За бира и бахур, очаквайте скоро специална покана.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама