ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Press Cutting Tool - PCT - нов инструмент за рязане на Zünd

Press Cutting Tool - PCT - нов инструмент за рязане на Zünd

Сряда, 4 Септември 2019 ( прочетена 470 пъти)


Инструментът е предназначен за обработка на велпапе и достига качество на рязане, и производителност на напълно различно ниво от досегашното.

С добавянето на новия инструмент за рязане - PCT, Zünd разширява и без това обширната си палитра от налични инструменти за обработка на велпапе. Това, което отличава този нов режещ инструмент, е както производителността, така и качеството на рязане. За разлика от осцилиращия инструмент и вертикалните сили, упражнявани върху материала, РСТ предлага много по-голяма стабилност. Това позволява както по-бързи скорости на обработка, така и чисти, прецизно изрязани ръбове.

 

нов инструмент за рязане на ZündЗа да е достижим този ефект на работа, PCT е оборудван с изпъкнала плъзгаща се обувка, която компресира материала по време на процеса на рязане, което създава възглавничен ефект по линиите на рязане. Полученото качество на ръба е равно на това на конвенционалното рязане.Безстъпков регулиращ пръстен контролира дълбочината на обработка на плъзгащата се обувка и силата на компресия. Инструментът е подходящ за велпапе до макс. дебелина 7 мм, без да рискувате да разкъсате или пробиете подложката. PCT също е в състояние безупречно да изрязва много фини детайли, включително радиуси с размери 3 mm, като за тази цел се препоръчва новият нож Z104. Приложенията включват всеки продукт от велпапе, в който са нужни безупречни ръбове, напр. висококачествена опаковка за потребителски стоки и POP дисплеи.

Източник: Мираж Груп

Повече за Мираж Груп
Доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.
www.mirage-group.eu

Профил на Мираж Груп в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама