ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Presstek ще представи нова дигитална печатна машина във Филаделфия

Presstek ще представи нова дигитална печатна машина във Филаделфия

Вторник, 24 Март 2009 ( прочетена 1709 пъти)


На изложението във Филаделфия от 20 март до 2 април, Presstek ще представи 52DI UV - нова дигитална печатна машина.52DI UV ще работи с UV мастила без съдържание на вода, което ще помогне за незабавно изсъхване на отпечатъка и възможност за печат върху обратната страна на листа без забавяне. Според инженерите от Presstek,  52DI UV ще печата еднакво добре както на хромирани медии, така и на офсетни, а също и върху фолиа, пластмаси и метализирана хартия.

По време на изложението Presstek ще представи и своето най-ново CTP Compass 4000 Series, както и пластините Aurora Pro Chemistry-Free и Vector FL52 с Freedom Pro.

По време на изложението Presstek ще има какво да покаже и в областта на софтуера. Ще бъдат представени web-to-print системата Pathway както и Latitude – система за управление на работните процеси.

„В нашата web-to-print DI дигитална и UV принт система, всеки един компонент играе ключова роля, за да можем да посрещнем непрекъснато растящите очаквания на потребителите.  Има стратегическа пазарна ниша, позиционирана между тонер-базираните решения и класическия офсетов печат. Печатните решения на Presstek се намират именно в тази ниша и ще помогнат на нашите клиенти да предлагат все по-добри и евтини услуги за крайния потребител. “, каза Mark Levin, президент на  Presstek за Америка.

Източник: printingtalk.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор широкоформатен печат и предпеча...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама