ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Presstek DI печатът изстрелва нагоре печалбата, твърди проучване

Presstek DI печатът изстрелва нагоре печалбата, твърди проучване

Сряда, 12 Ноември 2008 ( прочетена 1568 пъти)


Според Infotrends, независима агенция за проучване, печатните услуги на Presstek DI могат да запълнят пролуката в печалбата между тонер базирания и конвенционалния офсет печат.

Проучването разкрива, че 80 % от отговорилите посочват, че работата с DI пресите на Presstek, е увеличила бизнеса им, като е привлякла нови клиенти.
Според Presstek, ключовите моменти от отчета също показват, че привеждането във вид на готовност на една DI преса е по-бързо от това на конвенционалните машини и „златната среда” за DI печат е в порядъка на 500 до 20,000 довършени листа. Това прави DI печатните услуги много подходящи за попълване на празнините, съществуващи между тонер базираните и конвенционалните офсетни операции.
В същото време, проучването показа, че приходите на бизнеса на участниците в проучването от DI печат се очаква да достигнат 44 % от общия доход през следващите две години.
В допълнение, част от отговорилите с различни печатни технологии посочват, че Presstek DI пресите са по-печеливши от техните конвенционални офсетни и цифрови цветни тонер базирани устройства.
Кати Макскар, ръководител отдел Маркетинг в Presstek каза: "Участниците отчетоха, че обемите за DI преса и тонер базиран печат се повишават, докато тези на конвенционалния офсет печат клонят надолу.
С 80% от купувачите на печатни решения, изискващи четири цветни системи с 5,000 или по-малко импресии, клиентите на Presstek DI използват техните DI преси като инструменти за поддържане на растежа на бизнеса си чрез икономическа обоснована хватка и удовлетворяване нуждите и изискванията за по-високо качество и по-кратко време за подготовка.”- сподели още Кати Макскар.

Източник: printingtalk.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама