ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PrintFactory - цялостно решения за управление на широкоформатен печат

PrintFactory - цялостно решения за управление на широкоформатен печат

Понеделник, 19 Март 2012 ( прочетена 1537 пъти)


Print Factory е модулно софтуерно решение, предназначено специално за производство на банери, билборди и други продукти, които се произвеждат на широкоформатен печат.


PrintFactory 4 е най-пълното решение за производство на банери, билборди, табели в широкоформатните и суперширокоформатните печатници. PrintFactory предлага всички професионални инструменти за подготовка и нанасяне на корекции в поръчките, от които имат нужда клиентите, за да си осигурят по-бързо производство с минимални загуби на материали и отлично качество.

Софтуерът предоставя всички необходими инструменти за обработката на файловете и подготовката на печатните задания, като оптимизира времето и разходите свързани с тези процеси. PrintFactory може да обедини целият работен процес в една платформа. Това включва подготовка на поръчката и нанасяне на корекции, печат, рязане и създаване на пробни отпечатъци.

PrintFactory не е само RIP, а цялостно производствено решение

PrintFactory може да управлява повече от 600 устройства от различни производителите. Системата може да печата поръчки, докато те са в процес на обработка от RIP-а, което увеличава скоростта на целия процес. PrintFactory Editor улеснява работата с файлове, които имат нужда от ръчно нанасяне на поправки. Той дава възможност за комбиниране и коригиране на голям брой поръчки едновременно, промяна на цветове, маски, форми, намаляване или увеличаване, огледално обръщане и много други. PrintFactory Editor осигурява изпълняване на голям брой корекции само с едно кликане с мишката.

Увеличава печалбата, намалява загубите на материали

PrintFactory не само увеличава производителността и гъвкавостта, решението позволява и по-ефективно производство. Технологията на PrintFactory предлага точна симулация на цветовете на широкоформатни поръчки. Това става чрез малки (и достъпни) мастиленоструйни принтери, в намален размер. Така могат да бъдат избегнати много потенциални производствени проблеми. Предлага се и опцията Advanced Color, която подобрява работата с допълнителни цветове, позволява точна симулация на материали, които имат специфична повърхност и дава възможност за създаване на ICC или Device-Link профили, оптимизирани за конкретната работна среда.

Сред основните предимства на PrintFactory са:
  • Стандартизиран печат, който гарантира постигане на еднакви цветове на всяко устройство или носител. Това осигурява еднакви цветовете на всички продукти в рамките на рекламна кампания.
  • Системата предлага възможности за управление на печата и рязането по контур, включително автоматично напасване на продуктите с цел оптимизиране на разхода на материал.
  • Свръхбърза функционалност за напасване и позициониране на билборди и банери, заедно с инструкции за монтаж.
  • Бързо задаване на области за печат с бяло или нанасяне на лак върху определени елементи или на целия документ.
  • Редактор за PDF файлове с възможности за редактиране на изображения, текст и векторни елементи директно в PDF.
  • Интуитивен инструмент за създаване на знамена, банери и други продукти само с няколко цъкания с мишката.
Опцията Production Editor значително увеличава стандартните възможности за редактиране, предлагани от PrintFactory. Опцията Cut!, предлага на потребителите пълно управление на процеса на рязане като осигурява правилните драйвери за плотер и марки за рязане, отговарящи на нужните стандарти.

PrintFactory е решение, което може да се развива заедно с нарастването на нуждите на клиента. Решението може да използва няколко RIP-а, за да разпредели натоварването, предлага възможности за следене на поръчките и създаване на график с помощта на приложението PrintStation. Налице и възможност за пълна автоматизация, базирана на JDF. Предлагат се и ред допълнителни възможности, като печат на персонализирана информация, мрежов интерфейс за приемане на поръчки и много други.

Софтуерът се предлага в България от фирма Гед.
Фирма Гед, съвместно с 4PEES има удоволствието да предложи 10% отстъпка от цената на продукта за всички сключени договори до края на месец април. 

Източник: print-factory.net
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма Бранд Ню Айдиъс ЕООД

Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама