ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Printio.ru или как можеш да изкараш пари докато се забавляваш

Printio.ru или как можеш да изкараш пари докато се забавляваш

Неделя, 9 Декември 2012 ( прочетена 1706 пъти)


Показваме ви руският сайт като отличен пример и за web to print решение.

Printio.ru е руски сайт, в който можете да поръчате брандирани дрехи, чанти, шапки, възглавници, пъзели, подложки за мишки, визитки и т.н. В него всеки може сам да направи брандирането на различни продукти или да използва готов дизайн, създаден от други потребители. Ако сте дизайнер, сайтът ви дава възможност да изкарате и пари, продавайки своите модели. Това е хитър начин за постоянно обогатяване на съдържанието със свежи идеи, идващи от различни хора с различни вкусове. Потребителите по този начин могат да избират от голямо, постоянно растящо разнообразие оригинални дизайни, а ако са творци да получат поле за изява и същевременно да участват в популяризирането на сайта. Това прави услугата изгодна за всички страни.

Сайт полезен както за крайните потребителите, така и за дизайнерите.

Printio.ru
Регистрацията става лесно, само с попълването на четири полета. След това можете да започвате да творите.


Ако сте краен потребител можете да изберете готов дизайн, да прегледате как изглежда върху избрания от вас продукт преди печат. За ваше улеснение имате редактор, с помощта на който позиционирате избрания от вас дизайн върху изделието за брандиране и дори можете да дообработите изображенията за да придобият завършен вид, който да ви удоволетворява. В редактора можете да завъртате, намалявате и увеличавате изображенията, да използвате различни ефекти и пр.  Като последна стъпка можете да го поръчате с доставка до избрана от вас дестинация

Ако сте дизайнер е по-интересно. Тук е и разликата от стандартната web to print услуга. Можете да добавите изображение с ваш дизайн в персоналната галерия на сайта.  Важна подробност е, че ако файла е с лошо качество за печат, сайта ви предупреждава за това.  Проектите се запазват във виртуален магазин и не са достъпни за потребителите докато не пожелаете да ги обявите за продан. Трябва да обявите и цена за всеки от вас проект. Дори и да не го направите, ще получите 5% от първоначалната сума на крайния продукт. Според информацията на сайта се изплащат дори минамални суми към дизайнерите, ако някой потребител използва труда им за брандиране на свой продукт.

Printio.ru

Интересна подробност за този сайт намерихме на портала Roem.ru. Според тях, за проекта Printio.ru са били привлечени 18 инвеститора, които са вложили общо 700 хиляди долара, в находчивата идея.

Написа: Радина Дойноваprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама